bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogram fastlagt for runde 15-21 i Bundesligaen

Så kan du godt sætte krydser i rejsekalenderen for december 2018 samt begyndelsen af 2019. DFL har nemlig fastlagt kampprogram og spilletidspunkter for runde 15-21 i Bundesligaen samt runde 17 – 21 i 2. Bundesliga

Så blev det alligevel jul i år. For selvom der stadig er lidt tid til den den 24. december, så kan du allerede nu planlægge besøg til diverse julemarkeder og fodboldstadions op til jul. DFL har nemlig fastlagt tidspunkter frem til runde 21 for både 1. og 2. Bundesliga.

Dortmund og Gladbach tørner sammen i Borussia-derbyet fredag den 21. december klokken 20:30 i en kamp, hvor Dortmund måske kan sikre sig titlen som Herbstmeister. I samme runde lukker Hoffenheim og Mainz året af med søndagens sene kamp.

Hoffenheim indleder desuden også foråret, når de tyske mestre fra Bayern München kommer forbi til en underholdende kamp, mens lørdag den 2. februar er en kæmpe dag med flere gode kampe på programmet.

Bayer LeverkusenBayern München 15:30
Eintracht Frankfurt Borussia Dortmund 15:30
Schalke 04Gladbach 18:30

Der er også fastlagt spilletidspunkter for 2. Bundesliga, og her var det måske noget med en tur lige ned over grænsen for at opleve Nordderbyet mellem Holstein Kiel og Hamburger SV Lillejuleaften klokken 13:30? Eller hvad med en tur til Millerntor og St. Pauli, når de møder Union Berlin den 4. februar.

Netop Union Berlin får en hård start på foråret, når de den 31. januar skal op imod oprykningsfavoritterne fra 1. FC Köln.

Download kampprogrammet for 1. Bundesliga her

 

Download kampprogrammet for 2. Bundesliga her

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til 22. runde i 2. Bundesliga: Nye trænere i Kaiserslautern og HSV
De største talenter i 2. Bundesliga, Ouédraogo
De største talenter i 2. Bundesliga – Fra Ouédraogo og Uzun til Urbig og Faghir
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Optakt til runde 19 i 2. Bundesliga: Alexander Zorniger drømmer om oprykning
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til runde 18 i 2. Bundesliga – Hertha i sorg og storkamp i Gelsenkirchen