bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Stor optakt til Der Klassisker

Podcast: Stor optakt til Der Klassisker

Bayern, Dortmund Bayern München og Borussia Dortmund

Der er dømt storkamp lørdag aften klokken 18:30, når Borussia Dortmund tager i mod Bayern München, og derfor har vi dedikeret hele denne podcast til Der Klassiker.

Bayern München er i problemer, hvor rygter om utilfredshed i spillertruppen, et pinagtigt pressemøde og mindre gode resultater fylder det meste i det sydtyske i øjeblikket. I Dortmund er situationen lidt en anden. 15 kampe i træk uden nederlag, startrekord for en Dortmund-træner og med mulighed for at komme hele syv point foran Bayern München med en sejr lørdag.

På den måde er scenen ligesom sat til topopgøret lørdag, hvor Dortmund for første gang siden 2012 går ind til en der Klassiker foran Bayern i tabellen.

Men er Dortmund modne til at blive mestre? Er Niko Kovac fortsat den rette træner for Bayern? Hvorfor har Lucien Favre været så stor en success, og hvad i hulen har Thomas Müllers kone, Lisa, og en instagram-konto med det hele at gøre?

Alt dette og meget mere forsøger panelet at besvare på, når Benjamin Leander nok en gang byder velkommen til Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, der udover at være fast inventar her i podcasten også har et ben i hver lejr.

Panelet kommer også med bud på kampens opgør, og snakker taktiske overvejelser for de to trænere forud for kampen.

Hør podcasten herunder eller find den i din podcast-app. Spred meget gerne budskabet, så vi også forhåbentlig i 2019 kan lave flere af denne slags udsendelser.

Har du lyst til at høre mere om rivaliteten i et større historisk perspektiv, så anbefaler vi denne podcast fra for to år siden.

Vil du selv gerne opleve der Klassiker på Signal Iduna Park, så se her hvordan du får billetter til Dortmunds kampe 

You may also like
Optakt, stadionguide, fodboldrejse
Optakt: Bayer 04 Leverkusen – FC Bayern München
Optakt, Bayern München, øl på stadion
Bayern München forventer fuldt hus og serverer øl på stadion
Optakt, Højdepunkter, FC Augsburg, Dortmund
Højdepunkter: Borussia Dortmund – Augsburg 2-1
Højdepunkter, Bayern München, Eintracht Frankfurt
Højdepunkter: Bayern München – Eintracht Frankfurt 1-2