bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Krise, sejrsløse tyskere og Bayerns legendariske pressemøde

Podcast: Krise, sejrsløse tyskere og Bayerns legendariske pressemøde

Krise, krise, krise. Intet andet ord dækker så fint for det, som vi debatterer i denne podcast. For krise er der både hos landsholdet, hos Stuttgart og ikke mindst i Bayern München efter et på mange måder mindeværdigt pressemøde fredag middag.

Nu skal man passe på med at sammenligne æbler og pærer, men at Girbraltar på fire dage har vundet flere tællende fodboldkampe, end Tyskland har på et år, siger måske alligevel en del om landsholdets forfatning efter nederlag i Nations League til henholdsvis Holland og Frankrig. Men hvad er det helt præcist, der er galt hos de sejrsvante tyskere? Det forsøger Nicolai Lisberg at svare på, når han sammen med Benjamin Leander diskuterer den øjeblikkeform hos Die Nationalelf.

Mens Joachim Löw for nu ser ud til at beholde sit job, så valgte VfB Stuttgart som første hold i denne sæson at skifte træner, da de efter sidste runde sagde farvel til Tayfun Korkut og goddag til Markus Weinzierl. Vi debatterer Weinzierls chance for succes i Stuttgart, samt hvorvidt die Schwaben er en kaosklub eller på rette vej.

Og så kommer vi selvfølgelig ikke uden om den helt store historie i tysk fodbold netop nu. For efter fire kampe i træk uden sejr valgte Bayern fredag blot at forværre situationen med et pinagtigt og tragikomisk pressemøde, som selv Trapattoni må have rystet på hovedet af. Hoeneß, Salihamidzic og Rummenigge talte om tysk lovgivning, respekt og menneskerettigheder, men fik i samme ombæring svinet både Özil og Bernat til. Et allerede legendarisk pressemøde, som vi selvfølgelig dykker ned i, ligesom vi også ser nærmere på Niko Kovac, der har været under hård – og måske også for hård – beskydning de sidste par uger.

For at alt ikke skal være ren elendighed, så kommer vi helt til sidst også forbi Bundesligaens topscorer med seks mål på 81 minutter og Paco Alcácers muligheder for at blive i Dortmund i den kommende sæson.

45 minutters lyd som den perfekte optakt til den kommende runde i Bundesligaen.

God fornøjelse!

You may also like
EM, EM 2024, Tysklands trup til EM 2024
Her er Tysklands trup til EM 2024 – Hummels og Goretzka fravalgt
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”