bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt: Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach

Optakt: Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach

Optakt, Werder Bremen, tilskuere

Det er to af denne sæsons helt store positive overraskelser, der lørdag eftermiddag brager sammen på Weser-Stadion, når Werder Bremen tager imod Gladbach.

Kampfakta:

Spillested: Weser-Stadion, Bremen
Dommer: Storks
Kamptidspunkt: Lørdag, kl. 15.30
TV: Stream kampen direkte hos Viaplay.dk

Holdnyt:

Werder Bremen:

Werder indledte sæsonen rigtig godt, da de gik ubesejret igennem de første fem runder. De seneste to kampe har dog ikke været tilfredsstillende, og specielt var den seneste kamp ude mod Mainz var en kamp til glemmebogen. Den gode start har heldigvis for Werder kastet nogle vigtige point af sig, og derfor indtager Florian Kohfeldts mandskab 6. pladsen i Bundesligaen.

På grund af den gode start havde man også forventet en Werder-sejr mod Mainz, men det blev altså ikke tilfældet. Holdet har dog kun tabt tre kampe, og godt nok har de tabt de to seneste, men det har alt i alt været mere end godkendt.

Det bliver dog ikke en nem opgave hjemme på Wesser-stadion, når Gladbach, der inden opgøret ligger nr. 2.

Det bliver derfor en svær kamp for Werder, og kampen mod Gladbach skal forsøges vindes uden en håndfuld spillere. Både Kapino, Käuper, Bartels og den tidligere AGF-angriber Aron Johannsson er nemlig ukampdygtige grundet skader.

Borussia Mönchengladbach:

Wow, hvilken en sæsonstart, som Gladbach har fået! Inden lørdagens udekamp mod Werder Bremen ligger holdet på en imponerende andenplads. Dieter Hecking har ikke kunne ønske sig en bedre sæsonstart, hvor det kun er blevet til to nederlag mod henholdsvis Hertha og Freiburg. Det eneste negative, der er at nævne i øjeblikket, er at det ikke fungerer helt så godt på udebane, som det gør på hjemmebane. Gladbach har nemlig kun formået at vinde en enkelt af fem udekampe, men lørdag sættes alle sejl ind på tre point.

Specielt offensiven har sprudlet, og Thorgan Hazard har spillet på et niveau, så man enkelte gange er blevet i tvivl om, om det var Thorgan eller brormand Eden. Belgieren er blevet noteret for syv scoringer på 24 skud, mens Alassane Plea samt Jonas Hofmann i den grad også har vist sig frem. Det er sjældent, at man kan garantere mål, men vi vover alligevel pelsen, da Gladbach har scoret i samtlige opgør i indeværende sæson.

I sidste runde blev det også til en overbevisende 3-0-sejr i Rhein-derbyet mod Fortuna Düsseldorf, hvor Hazard lavede to kasser, mens Hofmann også kom på tavlen. Generelt har det bare været utrolig underholdende, når Gladbach har spillet, og det var ikke lige hvad vi forventede, da sæsonen startede.

Med en sejr kan de for alvor lægge pres på Dortmund, som inden denne runde er fire point foran Gladbach. En af de ting, som også fungerer så godt hos Gladbach, er at alle spillere er til rådighed i øjeblikket, og det er de også til opgøret mod Werder.

Karantæner:

Werder: Ingen
Gladbach: Ingen

Bud på startopstillinger:

Bremen: Pavlenka – Veljkovic, Bargfrede, Moisander – Gebre Selassie, M. Eggestein, Sahin, Klaassen, Augustinsson – Osako, Kruse
Gladbach: Sommer – Lang, Ginter, Jantschke, Wendt – Neuhaus, Strobl, Hofmann – Stindl, Plea, Hazard

Vidste du, at..:

Werder Bremens alderspræsident, Claudio Pizarro, er den første spiller, der er 40 eller derover til at score mere end et mål i en Bundesliga-sæson?

Dom:

Det bliver uden tvivl en rigtig underholdende kamp på Weser-Stadion, og vi kunne nærmest ikke ønske os en bedre ”forkamp” før Der Klassiker. Vi tror på en 3-1-sejr til gæsterne fra Gladbach, som ser uhyre stærke ud i øjeblikket.

Vil du en tur til Weser-Stadion og opleve Werder Bremen folde sig ud, så se her, hvordan du får billetter til Werder Bremens kampe

You may also like
Gladbach, optakt
Optakt: Gladbach – Dortmund: Forværrer Marco Rose krisen hos sin tidligere klub?
Greuther Fürth, optakt, stadion, fodboldrejse, guide
Optakt: Greuther Fürth – Bayern München: David mod Goliat
Werder Bremen, optakt, højdepunkter, stadionkapacitet
Fuld stadionkapacitet i Bundesligaen fra oktober
Optakt, højdepunkter, Werder Bremen, Hamburger SV, Nordderby
Højdepunkter: Werder Bremen – HSV 0-2