bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Borussia Mönchengladbach > Guide: fodboldrejse til Borussia Mönchengladbach

Guide: fodboldrejse til Borussia Mönchengladbach

Sådan får du billetter til Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach spiller sine kampe på Borussia-Park, hvor der er plads til 54.010 tilskuere. Gladbachs fanklub holder til på Nordkurven med over 14.000 ståpladser. Modstanderholdet står i det modsatte hjørne. Afhængigt af modstander, tribune og stå- eller siddepladser kan du få billetter til Bundesliga-fodbold i Mönchengladbach for mellem €14,50 og €44,50.

Officielt billetsalg: www.borussia-ticketing.de

Som noget nyt kan vi på bulibold præsentere vores samarbejde med VisitFootball, der gør at du kan indhente 3 tilbud på din fodboldrejse – helt gratis og helt uforpligtende. Bestil 3 tilbud på din næste fodboldtur til Tyskland her eller benyt formularen i bunden af siden.

Transport til Mönchengladbach og Borussia-Park

Mönchengladbach ligger i det vestlige Tyskland. En køretur tager omtrent 5-6 timer fra den danske grænse i Jylland, mens en togtur fra Aarhus tager 9 timer (over Hamborg og Duisburg).

Vil man gerne undgå køreturen er fly bestemt også en mulighed, da der ligger flere internationale lufthavne i overkommelig afstand fra Mönchengladbach, fx i Düsseldorf, Brüxelles eller Amsterdam. Her kan man enten leje en bil eller tage toget.

På kampdagen

Stadion ligger en anelse uden for byen, og der kan være godt proppet på indfaldsvejene i timerne op til kampstart. Er man i bil, kan man godt regne med at især turen fra stadion kan tage lang tid, da der oftest er store kødannelser ved parkeringsområderne.

Det kan derfor anbefales at tage en af shuttlebusserne, der afgår med fem minutters interval fra Hauptbahnhof Rheydt/Mittelstraße fra tre timer før kampstart. Fra Künkelstraße køres der hvert 20. minut fra to timer før kampstart. På turen tilbage bliver man sat af ved hovedbanegården i enten Gladbach eller Rheydt.

Der er nogle mindre barer omkring indfaldsvejene til stadion og selvfølgelig den obligatoriske Curry Wurst und Bier bar udenfor stadion. Som altid anbefaler vi, at man ankommer relativt tidligt, da det også er en oplevelse at se tyskerne varme op til kampen både udenfor og indenfor på stadion – og her er naturligvis også masser af mulighed for øl og pølser eller en tur i fanshoppen.

Tips til seværdigheder, restauranter og barer

Mönchengladbach er en relativ lille by, og det er nok ikke for det kulturelle eller det vilde natteliv, at man rejser hertil. Til gengæld ligger der mange andre fodboldklubber i området. Düsseldorf ligger umiddelbart øst for, ligesom både Köln og Bayer Leverkusen er under en time væk. På halvanden time kan man komme til Gelsenkirchen og se Dortmund og Schalke. Skal det være hipster er Alemannia Aachen, regionalligaholdet med den store historie og det store stadion, også i nærheden.

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

You may also like
De 11 største kampe mellem Bayern og Dortmund
Kampprogrammet for resten af Bundesliga og 2. Bundesliga fastlagt – book din billet her
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna
Optakter og spiltips runde 24: Intens mesterskabskamp og et bundhold i krise