bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Fodboldrejser > Guide: Fodboldrejse til Werder Bremen

Guide: Fodboldrejse til Werder Bremen

Sådan får du billetter til Werder Bremen

Werder Bremen spiller sine kampe på Weserstadion, hvor der er plads til 42.100 tilskuere. Stadionet blev bygget tilbage i 1909, men er blevet renoveret et par gange siden – senest i 2011. Beliggenheden helt ud til floden Weser gør stadionet til det måske flotteste i tysk fodbold. Hjemmeholdets fans holder til på Ostkurven, og alt afhængigt af modstander og kategori kan du erhverve billetter fra mellem €12 og €65.

Der er udsolgt til cirka halvdelen af Werder Bremen hjemmekampe, så i de fleste tilfælde, vil det være muligt at sikre sig billetter op til kort før kampstart.

Officielt billetsalg: Du kan enten ansøge online på www.werder.de/de/tickets eller ringe på telefon +49 4214 345 90

Transport til Bremen og Weserstadion

Med en placering i det nordtyske er Bremen en oplagt mulighed for at se noget Bundesliga fodbold. Fra Århus kan du køre der til på cirka fire og en halv time, mens københavnerne nok skal sætte cirka halvanden time mere af.

Du kan også rejse med tog og så skifte i Hamborg. Forvent en rejsetid på cirka fem en halv time.

På kampdagen

Er vejret godt, så tag turen til stadion på gåben og gå langs Osterdeich, hvor stemningen er perfekt.

Vil du hellere nyde en øl på en bar inden kampen, så anbefaler vi Platz 11, der hører til på Franz-Böhmert Strasse, der ligger lige i nærheden af stadion. Det er primært hjemmeholdets fans, der holder til på denne bar, så ankommer du med en HSV-trøje med Kevin Keegan på ryggen, bør du nok finde et andet sted.

Vil du med offentlig transport, så skal du bare hoppe på Strassenbahn 3. Husk, at din billet også gælder som billet i offentlige transportmidler på selve kampdagen.

Som på så mange andre stadions i det tyske, så gælder det om at være der i god tid og så huske kontanter. Til orientering koster en bratwurst €3,20, mens du må have €4,5 op af lommen for at få fat i en halv liters øl.

Tips til seværdigheder

Selvom de er overbevist om, at de er den største og nærmest eneste klub i norden, så ændrer det ikke på, at Hamburg og HSV ikke ligger mere end en times transport fra Bremen. I nogenlunde samme køreafstand ligger Hannover, mens der skal påregnes yderligere en time, hvis du også gerne vil nå til Wolfsburg på din fodboldtur.

Bremen ligger som nævnt ved floden Weser, og derfor skal du selvfølgelig have en havnerundfart, hvis vejret ellers er til det.

Skulle det i stedet regne, så er Universum, byens science center, et godt bud på en seværdighed, hvor du kan bruge det meste af en dag.

Endelig så er Brødrene Grimms eventyr ”Spillemændene fra Bremen” sjovt nok fra Bremen, og du finder derfor en skulptur foran byens rådhus.

You may also like
Borussia Dortmund, mål, 100 bedste mål, Karl-Heinz Riedle, Kælenavne
Tyske kælenavne: Fra Kugelblitz og Pannen-Olli til Titan og Tante Kähte
DDR, Die Wende
FDGB-Pokalfinalen 1990 – Mellem Murens fald og Die Wende
Das Wunder vom Wildpark – Det glemte storhold fra Karlsruhe
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?