bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Fodboldrejser > Guide: Fodboldrejse til Hannover 96

Guide: Fodboldrejse til Hannover 96

Sådan får du billetter til Hannover 96

Hannover 96 spiller sine kampe på HDI Arena, hvor der er plads til 49.000 tilskuere – heraf er 8.000 ståpladser. Stadionet blev udbygget i 2004 og har kostet godt €65 millioner. Hannovers Ultras holder til på Nordkurven, og selvom klubben ikke er en notorisk topklub i Tyskland, holder stemningen international klasse. Alt afhængig af modstander, tribune og stå- eller siddepladser kan du skaffe billetter til Hannovers kampe for mellem €14 og €54.

Officielt billetsalg: www.hannover96.de eller telefon +491806189600. Derudover kan du købe billet i mere end 80 butikker rundt om i Hannoverby.

Som noget nyt kan vi på bulibold præsentere vores samarbejde med VisitFootball, der gør at du kan indhente 3 tilbud på din fodboldrejse – helt gratis og helt uforpligtende. Bestil 3 tilbud på din næste fodboldtur til Tyskland her eller benyt formularen i bunden af siden.

Transport til Hannover og HDI Arena

Med en geografisk placering i Niedersachsen, er der ikke længere end du kan starte bilen og være fremme i Hannover cirka seks timer senere. Tog er også en mulighed, selvom det kræver lidt forskellige skift, ligesom der både er direkte afgange fra Kastrup.

På kampdagen

Generelt ligger de fleste stadioner i Tyskland et stykke ude, men i Hannover er det muligt at gå fra hovedbanegården til HDI Arena på cirka tyve minutter. Hvis du tager turen på gåben kommer du også forbi ”Markthalle” og ”Waterloo Biergarten”. Hos førstnævnte byder de på kulinariske oplevelser, mens sidstnævnte er et glimrende mødested for både hjemmeholdets samt udeholdets fans.

Tæt ved stadion – helt præcist på Robert Enke Strasse – finder du også baren Nordkurve, der har en imponerende Biergarten, hvor du snildt kan få et par timer til at gå.

Ellers er der selvfølgelig også muligheder for offentlig transport. Vi anbefaler en Niedersachsen-ticket for op til fem personer til €23. Med den kan du udover hele Niedersachsen området også køre til Bremen og Hamburg.

Tips til seværdigheder, restauranter og barer

Inden for kun en times kørsel kan du forholdsvis let komme til både Hamborg, Wolfsburg eller Bremen, hvis du længes efter mere Bundesliga-fodbold. Desuden ligger Braunschweig ikke meget mere end en halv time væk med tog. Her skal du dog nok ikke troppe op i en Leon Andreasen trøje, for kendere af tysk fodbold vil vide, at det muligvis er de to klubber, der hader hinanden mest.

Så er det trods alt mere fredeligt at besøge Zoologisk have eller tage et blik på byens spektakulære rådhus, der med sin placering og udkigspost ud over hele Hannover også er et besøg værd.

Kommer du forbi til Bundesliga-fodbold i julemånederne er byens julemarked også en mulighed.

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

You may also like
De 11 største kampe mellem Bayern og Dortmund
Kampprogrammet for resten af Bundesliga og 2. Bundesliga fastlagt – book din billet her
En fodboldweekend i Tyskland
Bulibold og Groundhopping Tours arrangerer fælles Bundesligatur