bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogrammet for resten af Bundesliga og 2. Bundesliga fastlagt – book din billet her
Optakt, Schalke

DFL har netop offentliggjort kamptidspunkter for runde 29-34 i Tysklands to bedste fodboldrækker, og dermed er kampprogrammet for resten af sæsonen nu fastlagt.

Skal du ned og opleve Europas bedste fodboldstemning på denne side af sommeren, så er det ved at være sidste chance. Spilletidspunkter for både 1. og 2. Bundesliga er netop blevet offentliggjort, ligesom der også er sat dato for Relegationskampene.

En af de mest imødesete kampe er Revierderbyet mellem Borussia Dortmund og FC Schalke 04 i runde 31, der spilles lørdag den 27. april klokken 15:30 på Signal Iduna Park. En kamp der ikke bliver mindre dramatisk af, at Dortmund fortsat kæmper for mesterskab, mens Schalke kæmper for ikke at rykke ned.

Ellers er det værd at bide mærke i, at kampene i de to sidste runder alle spilles samtidig. Den 11. og 18. maj klokken 15:30.

Bayern München kan måske fejre mesterskabet på hjemmebane, når Eintracht Frankfurt, der omvendt kæmper for Champions League plads, kommer på besøg i 34. spillerunde.

Download kampprogramet for resten af Bundesligasæsonen her

I 2. Bundesliga er den absolutte topkamp mellem 1. FC Köln og HSV lagt mandag den 15. april, mens Union Berlin og Hamburger SV brager sammen på Stadion an der Alten Försterei lørdag den 28. april.

Kampene i de to sidste runder i 2. Bundesliga spilles ligeledes samtidig. 33. spillerunde finder sted søndag den 12. maj klokken 15:30, mens sidste spillerunde finder sted ugen efter.

Download kampprogramet for resten af sæsonen i 2.Bundesliga her

Første kamp om oprykning/nedrykning fra/til Bundesligaen finder sted den 23. maj med Bundesligamandskabet på hjemmebane, mens der spilles returkampe den 28. maj. I skrivende stund er det et opgør mellem VfB Stuttgart og Union Berlin.

Se højdepunkter fra Bundesligaen her

Få 3 tilbud på billetter til din fodboldrejse i Tyskland

Vi har lanceret et samarbejde med VisitFootball, der gør at du helt gratis og uforpligtende kan indhente tre tilbud på din fodboldrejse og vælge den, der passer dig bedst. På den måde kan du gøre din fodboldrejse til Tyskland og Bundesligaen så billig og enkel som mulig. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående formular, så sørger VisitFootball for at indhente og sammenligne de bedste priser og tilbud fra fodboldrejse-bureauerne.

Læs meget mere om din næste fodboldrejse i vores rejsesektion, hvor vi har guides til stadioner 1. og 2. Bundesliga samt 3. Liga

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 33. spillerunde i 2. Bundesliga: Finder vi den første oprykker i weekenden?
Optakt, Werder Bremen, tilskuere, 2. Bundesliga
Optakt til 32. runde i 2. Bundesliga: HSV som dark horse og Werder med lille matchbold
Optakt, Schalke
Optakt til 31. spillerunde i 2. Bundesliga. Dobbelt op på topopgør
2. Bundesliga
Optakt til 30. spillerunde i 2. Bundesliga – Kampen om oprykning er blevet en femkamp