bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter

Highlights

Se højdepunkter fra samtlige kampe i Bundesligaen. Vi forsøger så vidt muligt at lægge højdepunkterne op umiddelbart efter runden er færdigspillet.

Fik du ikke set kampen direkte eller vil du bare gense dit holds præstation fra weekenden, så giver Bulibold dig både mål og højdepunkter fra samtlige kampe i Bundesligaen.

Højdepunkter og mål fra 34. spillerunde i Bundesligaen

Så gik den ikke længere for HSV, der må ned i 2. Bundesliga, selvom det blev til 2-1 sejr hjemme mod Gladbach. For Wolfsburg vandt ligeledes mod allerede nedrykkede Köln, mens Freiburg sikrede sig overlevelse med sejr mod Augsburg. Dortmund tabte tredjepladsen til Hoffenheim, der for første gang i historien er kvalificeret til Champions League, men de holdte akkurat Leverkusen fra fadet, selvom det på et tidspunkt så svært ud. Jupp Heynckes sagde farvel (for denne gang) i München, da Bayern noget overraskende blev udstillet af Stuttgart, der vandt 4-1 og mindre sensationelt tog syvendepladsen, der kan give adgang til Europa. Her kan de gøre RB Leipzig selskab, der lukkede en halvskidt forårssæson af med at ydmyge Hertha med 6-2 i en kamp, hvor Augustin kopierede Brian laudrups legendariske jubelscene fra VM 1998

Højdepunkter og mål fra 33. spillerunde i Bundesligaen

Næstsidste runde i Bundesligaen blev en spektakulær en af slagsen med ni kampe spillet samtidig. HSV røg et skridt tættere på nedrykning efter en kontroversiel VAR-kendelse blev afgørende i deres kamp mod Frankfurt. Nedrykningskonkurrenterne fra Wolfsburg tabte med 4-1 i Leipzig, hvor engelske Lookman stod for to af målene. Köln takkede af på hjemmebanen med et 3-1 nederlag mod Bayern München, mens Schalke sikrede sig Champions League deltagelse og Vizemeisterschaft efter to mål af Thilo Kehrer i Augsburg. Endelig holdte både Stuttgart og Gladbach håb i de europæiske drømme, hvor fire hold inden sidste spillerunde jagter den syvende plads, der kan give europæisk deltagelse næste år.
*Vi beklager, at vi desværre ikke har modtaget højdepunkter fra Dortmunds nederlag hjemme mod Mainz.

Højdepunkter og mål fra 32. spillerunde i Bundesligaen

Hamburger SV nægter at give op og fik tre vigtige point i Wolfsburg, mens Freiburg hentede en dramatisk sejr, da Köln måtte indse, at den står på 2. Bundesliga næste år. Bayerns C-hold var nok til at sejre mod Frankfurt, Delaney scorede for Werder Bremen, og så var Zieler forrygende for Stuttgart, da de vandt i Leverkusen, der dermed rykkede ud af top 4, hvor Hoffenheim i stedet er nyt hold efter ny sejr.

Højdepunkter og mål fra 31. spillerunde i Bundesligaen

RB Leipzig er i en mindre krise, og lørdag fik de en ny øretæve på hjemmebane, da Hoffenheim rullede sig ud og vandt med hele 5-2. I Dortmund viste Reus VM-form, mens Sancho fik sit helt store gennembrud med mål og to oplæg i den vigtige kamp mod Leverkusen. Bayern tog en ny sejr, mens Köln kom flot tilbage og sikrede sig et point mod Schalke på en forrygende frisparkskasse af Marcel Risse. Endelig så stod Christoph Kramer for rundens måske mest debatterede mål, da han overraskede Wolfsburg med et hurtigt taget frispark.
*Vi har desværre ikke højdepunkter fra HSV’s kamp, men vi håber at modtage dem senere.

Højdepunkter og mål fra 30. spillerunde i Bundesligaen

Det 152. Revierderby stod for døren, og det blev med Schalke som yderst fortjent vinder i et intenst opgør, hvor særligt Naldos hammer af et frispark var det hele værd. Bayern München satte Gladbach til vægs med 5-1, mens Leverkusen for anden uge i træk snuppede en 4-1 sejr på et hattrick af Volland. HSV og Köln kom nærmere den direkte nedrykning, mens RB Leipzig fik stoppet blødningen, omend de mistede samtidig vigtige point i kampen om Champions League pladserne. Endelig så leverede mandagskampen en af de mest groteske scener, da VAR nok en gang fik en hovedrolle i kampen mellem Freibrug og Mainz og tildelte et straffespark i pausen!

Højdepunkter og mål fra 29. spillerunde i Bundesligaen

Bayern sikrede sig den sjette titel i træk med en sikker 4-1 sejr i Augsburg efter at være kommet bagud på et komisk selvmål af Süle. HSV leverede sæsonens bedste kamp i en underholdene affære mod Schalke 04, hvor Hunts hammer skabte optimisme. Delaney stod for en assist i Werders nederlag i Hannover, Dortmund foldede sig ud i anden halvleg efter heldigt Pulisic mål, mens Leverkusen måske spillede sæsonens bedste kamp i Leipzig. Og så var der som altid VAR problemer.

 

Højdepunkter og mål fra 28. spillerunde i Bundesligaen

En runde med masser af mål og store øretæver, hvor Bayern spillede sig snublende nær et nyt mesterskab, Thomas Delaney assisterede i Werder Bremens sejr, Yussuf Poulsen scorede for RB Leipzig, og så var der nok engang kritik af VAR efter et par kontroversielle kendelser.

Højdepunkter og mål fra 27. spillerunde i Bundesligaen

Dortmunds Batman med en lækker hælscoring, sjældent nederlag til Bayern München og helt igennem forrygende underholdning i 3-3 kampen mellem Gladbach pg Hoffenheim, hvor der også var skænderier på bænken.