bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter

Highlights

Se højdepunkter fra samtlige kampe i Bundesligaen. Vi forsøger så vidt muligt at lægge højdepunkterne op umiddelbart efter runden er færdigspillet.

Fik du ikke set kampen direkte eller vil du bare gense dit holds præstation fra weekenden, så giver Bulibold dig både mål og højdepunkter fra samtlige kampe i Bundesligaen.

Højdepunkter og mål fra 30. spillerunde i Bundesligaen

Det 152. Revierderby stod for døren, og det blev med Schalke som yderst fortjent vinder i et intenst opgør, hvor særligt Naldos hammer af et frispark var det hele værd. Bayern München satte Gladbach til vægs med 5-1, mens Leverkusen for anden uge i træk snuppede en 4-1 sejr på et hattrick af Volland. HSV og Köln kom nærmere den direkte nedrykning, mens RB Leipzig fik stoppet blødningen, omend de mistede samtidig vigtige point i kampen om Champions League pladserne. Endelig så leverede mandagskampen en af de mest groteske scener, da VAR nok en gang fik en hovedrolle i kampen mellem Freibrug og Mainz og tildelte et straffespark i pausen!

Højdepunkter og mål fra 29. spillerunde i Bundesligaen

Bayern sikrede sig den sjette titel i træk med en sikker 4-1 sejr i Augsburg efter at være kommet bagud på et komisk selvmål af Süle. HSV leverede sæsonens bedste kamp i en underholdene affære mod Schalke 04, hvor Hunts hammer skabte optimisme. Delaney stod for en assist i Werders nederlag i Hannover, Dortmund foldede sig ud i anden halvleg efter heldigt Pulisic mål, mens Leverkusen måske spillede sæsonens bedste kamp i Leipzig. Og så var der som altid VAR problemer.

 

Højdepunkter og mål fra 28. spillerunde i Bundesligaen

En runde med masser af mål og store øretæver, hvor Bayern spillede sig snublende nær et nyt mesterskab, Thomas Delaney assisterede i Werder Bremens sejr, Yussuf Poulsen scorede for RB Leipzig, og så var der nok engang kritik af VAR efter et par kontroversielle kendelser.

Højdepunkter og mål fra 27. spillerunde i Bundesligaen

Dortmunds Batman med en lækker hælscoring, sjældent nederlag til Bayern München og helt igennem forrygende underholdning i 3-3 kampen mellem Gladbach pg Hoffenheim, hvor der også var skænderier på bænken.