Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Highlights - Højdepunkter og mål fra Bundesligaen - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter

Highlights – Højdepunkter og mål fra Bundesligaen

Se højdepunkter og mål fra Bundesligaen. Vi forsøger så vidt muligt at lægge højdepunkterne op umiddelbart efter runden er færdigspillet.

Fik du ikke set kampen direkte eller vil du bare gense dit holds præstation fra weekenden, så giver Bulibold dig både mål og højdepunkter fra den tyske Bundesliga.

Højdepunkter og mål fra 28. spillerunde af Bundesligaen

Det var en runde, der stod i Der Klassikers tegn, da Bayern München tog i mod Dortmund, i det der skulle vise sig at blive en ensidig forestilling, hvor hjemmeholdet fra start af var BVB overlegne, og hvor Robert Lewandowski blandt andet formåede at score sit mål nummer 200 i Bundesligaen. 5-0 blev de ydmygende cifre, og dermed gentog Bayern Mainz’ bedrift fra fredag aften, hvor SC Freiburg blev sat til vægs med samme cifre i et opgør, hvor Jean-Philippe Mateta scorede hattrick og selvfølgelig fik en plads på rundens hold. Emil Forsberg var også blandt vores 11 udvalgte, men det var RB Leipzigs angriber Matheus Cunha, der stod for rundens mål med en Laudrup-finte og efterfølgende chip over Hradecky i deres 4-2 sejr ude mod Leverkusen. Lørdagen var generelt en dramatisk en af slagsen, da Bundesligaen fik sit senest scorede mål, siden man begyndte at indsamle data tilbage i 2004/05 sæsonen, da Luka Jovic i det 99. minut scorede på et straffe efter VAR kontroverser i udekampen mod Schalke.
Højdepunkter og mål fra 27. spillerunde af Bundesligaen

Mesterskabskampen blev åbnet op igen, hvis den da nogensinde var lukket, da Dortmund hjemme hentede en sen sejr på 2-0. De skete på to træffere fra Paco Alcácer i overtiden, mens Bayern München omvendt snublede ude mod Freiburg, hvor det blot blev til 1-1. Snuble gjorde Gladbach i den grad også, da de blev sat eftertrykkeligt til vægs i derbyet mod Düsseldorf, og dermed er die Fohlen i skrivende stund helt ude af top 4. Et hold der til gengæld stormer fem mod Champions League pladserne er RB Leipzig. I weekenden satte de Hertha BSC til vægs med hele 5-0, og det var med Yussuf Poulsen i hovedrollen. Danskeren blev den helt store spiller, da han med et hattrick bragte sig op på suveræne 15 sæsonmål i Bundesligaen. Luge bagved RB leipzig finder vi Eintracht Frankfurt, der med endnu en scoring fra Luka Jovic gik forbi Gladbach i tabellen. Endelig så fandt rundens måske mest underholdende kamp sted fredag aften, da Belfodil og Hoffenheim slog Leverkusen med hele 4-1 i et opgør, hvor Belfodil lige akkurat ikke fik sit hattrick, da Kramaric “stjal” et mål fra ham på stregen

 

Højdepunkter og mål fra 26. spillerunde af Bundesligaen

Det var en gods runde for topholdene i Bundesligaen, da det blev til fuld gevinst til både Bayern München, Borussia Dortmund og RB Leipzig. For Bayern Münchens vedkommende blev det til en regulær afklapsning af mainz, da James Rodriguez med et hattrick var hovedarkitekten bag holdets 6-0 sejr. Det var tredje gang i træk, at Bayern scorede fem mål eller flere i en Bundesliga-kamp.
Borussia Dortmund måtte “nøjes” med tre mål, men det var de ganske givet godt tilfredse med i udekampen mod Hertha BSC, hvor Marco Reus sikrede en sejr i de døende sekunder. Det var en yderst dramatisk og underholdende kamp med to røde kort – heriblandt Vedad Ibisevic’ hjerneblødning – og Thomas Delaneys vigtige, omend noget heldige, udlignende mål.
RB Leipzig vandt på udebane med 1-0 mod Schalke 04, der havde Huub Stevens og Mike Büskens på bænken, efter Domenico Tedesco blev fyret i ugens løb. Yussuf Poulsen kom ikke på måltavlen trods en stor chance, men han kan til gengæld glæde sig over, at han netop har forlænget kontrakten med RB Leipzig. Nedenfor kan du blandt andet se et portræt af danskeren samt hans fem måske bedste mål i Bundesligaen

Højdepunkter og mål fra 25. spillerunde af Bundesligaen

Efter 161 dage fik Bundesligaen nyt tophold, da Bayern München  med en overbevisende 6-0 sejr over Wolfsburg, overhalede Dortmund, der selv hentede en 3-1 sejr mod Stuttgart på to sene scoringer af henholdsvis Paco Alcácer og Christian Pulisic. Udover Bayerns storsejr og plads øverst i tabellen kunne Robert Lewandowski også fejre, at han nu er den mest scorende udlænding i Bundesligaens histoire. 197 mål er polakken nu oppe på. Rekorden delte han indtil lørdag sammen med Claudio Pizarro, der godt nok begyndte inde, men som måtte se angrebskollegaerne Milot Raschica, Max Kruse og martin Harnik stå for målene, da Schalke led et nyt nederlag og igen lukkede fire mål ind.
Mål var der også masser af i Hannover, men mest kontroversielt var nu en scoring der ikke fandt sted. Hannovers Haraguchi havde rundet Lukas Hradecky i målet og sendt bolden på vej i nettet, men på grund af det voldsomme snevejr stoppede biolden akkurat før stregen i en af de mere komiske episoder i flere år.
Se højdepunkter og målene fra en begivenhedsrig Bundesliga-runde
Højdepunkter fra 24. spillerunde af Bundesligaen


Det blev runden, hvor Bayern München for alvor vente tilbage i titelkampen, da de på udebane smadrede Gladbach med 5-1 og dermed lukrerede på Dortmunds 2-1 nederlag mod Augsburg fredag aften i en kamp, hvor danske Jacob Bruun Larsen ellers havde en stor mulighed for at komme på måltavlen.
Rundens største historie fandt dog sted i Schalke, hvor hjemmeholdet tabte med hele 4-0 til Fortuna Düsseldorf. Schalke er nu uden sejr i Bundesligaen i seks kampe i træk, og fansene var efter kampen så vrede, at Benjamin Stambouli med tårer i øjnene måtte afgive sit anførerbind efter kampen til klubbens ultras.

 

Højdepunkter og mål fra 34. spillerunde i Bundesligaen

 

Så gik den ikke længere for HSV, der må ned i 2. Bundesliga, selvom det blev til 2-1 sejr hjemme mod Gladbach. For Wolfsburg vandt ligeledes mod allerede nedrykkede Köln, mens Freiburg sikrede sig overlevelse med sejr mod Augsburg. Dortmund tabte tredjepladsen til Hoffenheim, der for første gang i historien er kvalificeret til Champions League, men de holdte akkurat Leverkusen fra fadet, selvom det på et tidspunkt så svært ud. Jupp Heynckes sagde farvel (for denne gang) i München, da Bayern noget overraskende blev udstillet af Stuttgart, der vandt 4-1 og mindre sensationelt tog syvendepladsen, der kan give adgang til Europa. Her kan de gøre RB Leipzig selskab, der lukkede en halvskidt forårssæson af med at ydmyge Hertha med 6-2 i en kamp, hvor Augustin kopierede Brian laudrups legendariske jubelscene fra VM 1998

Højdepunkter og mål fra 33. spillerunde i Bundesligaen

Næstsidste runde i Bundesligaen blev en spektakulær en af slagsen med ni kampe spillet samtidig. HSV røg et skridt tættere på nedrykning efter en kontroversiel VAR-kendelse blev afgørende i deres kamp mod Frankfurt. Nedrykningskonkurrenterne fra Wolfsburg tabte med 4-1 i Leipzig, hvor engelske Lookman stod for to af målene. Köln takkede af på hjemmebanen med et 3-1 nederlag mod Bayern München, mens Schalke sikrede sig Champions League deltagelse og Vizemeisterschaft efter to mål af Thilo Kehrer i Augsburg. Endelig holdte både Stuttgart og Gladbach håb i de europæiske drømme, hvor fire hold inden sidste spillerunde jagter den syvende plads, der kan give europæisk deltagelse næste år.
*Vi beklager, at vi desværre ikke har modtaget højdepunkter fra Dortmunds nederlag hjemme mod Mainz.

Højdepunkter og mål fra 32. spillerunde i Bundesligaen

Hamburger SV nægter at give op og fik tre vigtige point i Wolfsburg, mens Freiburg hentede en dramatisk sejr, da Köln måtte indse, at den står på 2. Bundesliga næste år. Bayerns C-hold var nok til at sejre mod Frankfurt, Delaney scorede for Werder Bremen, og så var Zieler forrygende for Stuttgart, da de vandt i Leverkusen, der dermed rykkede ud af top 4, hvor Hoffenheim i stedet er nyt hold efter ny sejr.

Højdepunkter og mål fra 31. spillerunde i Bundesligaen

RB Leipzig er i en mindre krise, og lørdag fik de en ny øretæve på hjemmebane, da Hoffenheim rullede sig ud og vandt med hele 5-2. I Dortmund viste Reus VM-form, mens Sancho fik sit helt store gennembrud med mål og to oplæg i den vigtige kamp mod Leverkusen. Bayern tog en ny sejr, mens Köln kom flot tilbage og sikrede sig et point mod Schalke på en forrygende frisparkskasse af Marcel Risse. Endelig så stod Christoph Kramer for rundens måske mest debatterede mål, da han overraskede Wolfsburg med et hurtigt taget frispark.
*Vi har desværre ikke højdepunkter fra HSV’s kamp, men vi håber at modtage dem senere.

Højdepunkter og mål fra 30. spillerunde i Bundesligaen

Det 152. Revierderby stod for døren, og det blev med Schalke som yderst fortjent vinder i et intenst opgør, hvor særligt Naldos hammer af et frispark var det hele værd. Bayern München satte Gladbach til vægs med 5-1, mens Leverkusen for anden uge i træk snuppede en 4-1 sejr på et hattrick af Volland. HSV og Köln kom nærmere den direkte nedrykning, mens RB Leipzig fik stoppet blødningen, omend de mistede samtidig vigtige point i kampen om Champions League pladserne. Endelig så leverede mandagskampen en af de mest groteske scener, da VAR nok en gang fik en hovedrolle i kampen mellem Freibrug og Mainz og tildelte et straffespark i pausen!

Højdepunkter og mål fra 29. spillerunde i Bundesligaen

Bayern sikrede sig den sjette titel i træk med en sikker 4-1 sejr i Augsburg efter at være kommet bagud på et komisk selvmål af Süle. HSV leverede sæsonens bedste kamp i en underholdene affære mod Schalke 04, hvor Hunts hammer skabte optimisme. Delaney stod for en assist i Werders nederlag i Hannover, Dortmund foldede sig ud i anden halvleg efter heldigt Pulisic mål, mens Leverkusen måske spillede sæsonens bedste kamp i Leipzig. Og så var der som altid VAR problemer.

 

Højdepunkter og mål fra 28. spillerunde i Bundesligaen

En runde med masser af mål og store øretæver, hvor Bayern spillede sig snublende nær et nyt mesterskab, Thomas Delaney assisterede i Werder Bremens sejr, Yussuf Poulsen scorede for RB Leipzig, og så var der nok engang kritik af VAR efter et par kontroversielle kendelser.

Højdepunkter og mål fra 27. spillerunde i Bundesligaen

Dortmunds Batman med en lækker hælscoring, sjældent nederlag til Bayern München og helt igennem forrygende underholdning i 3-3 kampen mellem Gladbach pg Hoffenheim, hvor der også var skænderier på bænken.