Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør

Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

Der har været utroligt mange gode offensive præstationer i denne rundes Bundesliga, og af samme grund er rundens hold i denne uge også sat op i en yderst offensiv opstilling, hvor Bayern dominerer efter deres mesterlige præstation mod Dortmund

På angriberpostionen kan vi ikke komme udenom rundens helt store kamp: Der Klassiker. Bayern München sendte Dortmunds mesterskabsdrømme ned under græstæppet på Allianz Arena, da rekordmestrene gav BVB en fodboldlektion af de store. Der er selvfølgelig, fristes man til at sige, også blevet plads til Robert Lewandowski, der kom på tavlen to gange og dermed nåede op over 200 mål i Bundesligaens historie.

Udover Robert Lewandowski er der også fundet plads til både Thiago, Joshua Kimmich, Mats Hummels og Serge Gnabry, der alle fire spillede en fejlfri kamp mod Die Schwarz-Gelben. Specielt Hummels sendte et signal til landstræner Joachim Löw om, at han langt fra er færdig med at lvere præstationer på absolut topniveau.

Weekenden bød selvfølgelig også på andre opgør end Der Klassiker, og fredag bankede Mainz hjemme Freiburg med hele 5-0 i et opgør, der faktisk var langt mere lige, end resultatet umiddelbart antyder.

Storsejren til Mainz kan bestemt også aflæses på rundes hold, hvor både hattrickhelten Jean-Philippe Mateta* og Jean-Paul Boëtius er med.

Og så kan vi heller ikke komme udenom TSG Hoffenheim, der ude mod Augsburg vandt med hele 4-0. Der er derfor også blevet plads til endnu en hattrickindehaver i form af Ishak Belfodil, ligesom Oliver Baumann har fået pladsen i målet efter tæt kamp med Mainz’ Florian Müller.
Endelig så fortjener Matheus Cunha at blive nævnt for sit fremrangende mål i Leipzigs sejr på 4-2 ude mod Leverkusen, hvor han med en Laudrup-dribling og et elegant lob over Hradecky stod for rundens mest seværdige mål

*Databasen ikluderer desværre ikke billede af Mainz’ Jean-Philippe Mateta

 

 

 

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til runde 2 i Bundes Manager: Dobbelt op på Bayern