bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Guldkamp, Kohfeldt, Gexit, Schalke-krise og det nye, tyske landshold

Så er vi på banen med en ny gang podcast, og der er ganske enkelt en masse at tage fat på. Bayern er blevet storfavoritter til mesterskabet, siden vi sidst var igennem, selvom de ikke kunne overføre formen fra Bundesligaen til Champions League.

Det var i det hele taget svært for de tyske hold, der røg ud på røv og albuer mod deres engelske kollegaer med en samlet målscore på 3-17 i et decideret Gexit. Er der grund til at være pessismistisk på tysk fodbolds vegne, eller er der tale om en genopbygningsfase?

Det diskuterer panelet bestående af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg sammen med vært Benjamin Leander. Trioen kommer også ind på Werder Bremen og træner Florian Kohfeldt, der ikke plukker øjenbryn, men til gengæld gerne nyder en øl i byen. Hør mere om, hvad det går ud på, når der for en sjælden gangs skyld bliver tid til at dykke ned i de grønblusede fra Weser og holdets talisman Max Kruse.

Knap så godt går det i Schalke, hvor Domenico Tedesco nu er fortid, ligesom Christian Heidel også siger farvel til sommer. Hvad skal der ske med klubben, og hvad kan der Jahrhunderttrainer Huub Stevens udrette i den sidste del af sæsonen. For Schalke rykker da ikke ned…eller hvad?

Endelig er det tid til en længere snak om det nye tyske landshold. Joachim Löw svingede øksen over Mats Hummels, Jerome Boateng og Thomas Müller, der ikke længere skal regne sig selv som en del af landsholdet. Men hvorfor denne endegyldighed, hvad er der at sige om timingen, og var der eventuelt andre, der burde have fået samme tur med øksen? Vi ser nærmere på de Nationalelf forud for de kommende landskampe og ser nærmere på nogle af de spillere, der skal udgøre stammen på det kommende tyske landshold.

Husk også, at kampprogrammet for de resterende runder i Bundesligaen netop er blevet fastlagt

Foto: www.dfb.de

You may also like
EM, EM 2024, Tysklands trup til EM 2024
Her er Tysklands trup til EM 2024 – Hummels og Goretzka fravalgt
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund