bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Kampprogrammet for 2. Bundesliga 2020/21 offentliggjort
St. Pauli, Stadionguide, spilletidspunkter, optakt, højdepunkter, Stadtderby

DFL har også offentliggjort kampprogrammet for den kommende sæson i 2. Bundesliga, og ligesom i 1. Bundesliga lægges der fra land med et brag.

2. Bundesliga begynder ligeledes fredag den 18. september, dog allerede 18.20, når to af de formodede oprykningskandidater tørner sammen. HSV indleder nemlig sin tredje sæson i 2. Bundesliga med en kamp mod nedrykkerne fra Fortuna Düsseldorf, i et opgør der måske kan give en tidlig indikation af, hvilket af de to hold vi skal tage seriøst i kampen om en plads i Bundesligaen næste år.

Vil du gerne til Hamborg-derby mellem HSV og St. Pauli, så er det i sjette runde, og dagene fra den 30. oktober til den 2. november, at du skal sætte kryds i kalenderen, ligesom vi varmt anbefaler opgøret mellem Hannover og Eintracht Braunschweig i runde 3, når det kommer til intense opgør. Få kampe i Tyskland, og hele Europa matcher den rivalitet, der er i mellem de to klubber, som du kan læse meget mere om her.
Spilles kampen mellem HSV og St. Pauli i november, er der en chance for, at der kan blive åbnet op for udebanefans samt ståpladser, når DFL senere på sæsonen beslutter, hvordan man forholder sig til fyldte stadioner efter den 31 oktober.

Oprykkerne fra Braunschweig indleder deres ophold i den næst bedste række mod Heidenheim, der som bekendt lige præcis glippe oprykning til bundesligaen i den netop overståede sæson, mens Würzburger Kickers hjemme møder Aue.

Sidste spillerunde finder sted søndag den 23. maj, hvor Hannover 96 blandt andet møder Nürnberg, mens Hamburger SV skal op i mod Eintracht Braunschweig på hjemmebane.

Se hele spilleplanen for 2. Bundesliga

 

Vil du gerne en tur ned og opleve den forbyggende stemning til de tyske kampe, så læs meget mere i vores rejsesektion, hvor vi har stadionguides og gode råd til køb af billetter til langt de fleste stadioner.

You may also like
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Andreas Albers og St. Pauli kan rykke op på Volksparkstadion: – Det kunne ikke være skrevet bedre
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?