bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogrammet for Bundesligaen 2020/21 offentliggjort
Union Berlin, optakt, udebanefans, sæsonkort

DFL har fredag den 7. august offentliggjort kampprogrammet for den kommende sæson i både 1. og 2. Bundesliga, og det hele indledes med et brag, når Bayern München møder Schalke i åbningskampen fredag den 18. september.

Om godt en måned går det løs igen i den bedste tyske fodboldrække, og nu er der så kommet spilletidspunkter for den kommende sæson i Bundesligaen, da DFL netop har offentliggjort kampprogrammet for 2020/21.

Første spillerunde flyder på flere interessante kampe, heriblandt åbningskampen mellem Bayern München og Schalke, der traditionen tro spilles fredag aften, mens det også er værd at glæde sig til Borussia-derbyet mellem Dortmund og Gladbach, der finder sted i løbet af weekenden.

I følge BILD arbejdes der dog med en alternativ plan, så hvis Bayern München kommer i Champions League finalen, så bliver åbningskampen i stedet Dortmund – Gladbach, da Bayern i givetfald vil få et par ekstra dages hvile.

Allerede i femte spillerunde i weekenden 23-26 oktober får vi denne sæsons første Revierderby som spilles på Signal Iduna Park i Dortmund, og blot to runder senere får Dortmund så besøg af mestrene fra Bayern München, i hvad der må beskrives som et svært startprogram for de sort-gule.
Revierderbyet bliver altså uden gæstende tilhængere og ståpladser, som du kan læse mere om her

I 10. spillerunde kan vi se frem til Berlinderby, når Hertha BSC hjemme på Olympiastadion tager i mod naboerne fra Union Berlin.

Oprykkerne fra Stuttgart og Bielefeld skal i deres første kampe i Bundesligaen op i mod henholdsvis Freiburg hjemme og Eintracht Frankfurt ude.

Forårssæsonen begynder allerede den 2. januar, og sidste spillerunde finder sted lørdag den 22. maj, hvor Dortmund møder Bayer Leverkusen, mens Union tager i mod RB Leipzig, mens Bayern måske kan fejre det niende mesterskab i træk hjemme på Allianz-Arena mod Augsburg.

Se hele spilleplanen for 1. Bundesliga

Vil du gerne en tur ned og opleve den forrygende stemning til de tyske kampe, så læs meget mere i vores rejsesektion, hvor vi har stadionguides og gode råd til køb af billetter til langt de fleste stadioner.

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
Spilletidspunkter fastlagt frem til runde 18 i 1. og 2. Bundesliga 
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?