bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Spilletidspunkter fastsat for runde 22 -28 i 1. og 2. Bundesliga
St. Pauli, Stadionguide, spilletidspunkter, optakt, højdepunkter, Stadtderby

DFL har netop fastsat spilletidspunkter for både 1. og 2. Bundesliga for runde 22-28. Så nu er både dato og tidspunkt for blandet andet Revierderbyet og kampen mellem HSV og St. Pauli på plads.

Efter der mandag blev trukket lidt til knockoutkampene i Champions League, har DFL, det tyske ligaforbund, nu også valgt at fastlægge spilletidspunkter for de næste mange runder i både 1. og. 2. Bundesliga. Helt præcis runderne 22-28.

Og her er det især værd at holde øje med lørdag den 14. marts, hvor det traditionen tro bliver et 15:30 opgør, når Borussia Dortmund hjemme tager i mod Schalke 04 i Revierderbyet.

Den 21. mats finder det store Berlin-derby sted, når Hertha BSC denne gang tager imod Union Berlin hjemme på Det Olympiske Stadion i rundens kamp lørdag klokken 18:30.

I dert nordlige Tyskland er der også derby på programmet i 2. Bundesliga i runde 22, når HSV – og St. Pauli tørner sammen lørdag den 22. februar klokken 13:00 på Volksparkstadion.

Kampen mellem Stuttgart og HSV, der meget vel kan få afgørende betydning for hvem der rykker op til 1. Bundesliga, er i øvrigt fastsat til at være en mandagskamp, og den spilles den 6. april.

 

Se spilletidspunkter for Bundesligaen runde 22-28

Se spilletidspunkter for 2. Bundesligaen runde 22-28

Se flere rejseguides med gode rad til din næstefodboldrejse til Bundesligaen