Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen - uge 10 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Köln > Rundens hold i Bundesligaen – uge 10

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:

Marwin Hitz, FC Augsburg
Det har været småt med gode målmandspræstationer i denne runde af Bundesligaen, hvor der er scoret hele 28 mål. Marwin Hitz har vi dog vurderet til at være den bedste, da han, som en af de få, formåede at holde buret rent. Nogle vil sige, at det var på en billig baggrund, da Werder Bremen ikke er specielt farlige i det offensive, men Hitz var sikker i sine indgreb, og så var hans udspark faktisk også rigtig gode langt hen ad vejen.

Abwehr:

Douglas Santos, Hamburger SV
Det er ved at være et stykke tid siden, at der har været en spiller fra HSV med på rundens hold, men det er altså tilfældet i denne uge. Den brasilianske venstreback spillede en solid kamp mod Hertha Berlin, men på trods af det så måtte HSV alligevel rejse tomhændet fra hovedstaden. Santos var farlig, når han kom over venstrekanten og smed indlæg ind i boksen, og så kunne Hamburg-spillerne trygt spille ham, da han havde styr på sine afleveringer.

Benjamin Pavard, VfB Stuttgart
I denne runde har der været toppræstationer fra rigtig mange midterforsvarer, der har spillet afgørende roller for hver deres klubber, og de har derfor været ufattelig svært at vælge. Den 21-årige franskmand gjorde dog lige lidt ekstra, da Stuttgart vandt med 3-0 over Freiburg i rundens sidste kamp. Han kom selv på tavlen, og så var hans pasningsspil helt exceptionelt, hvilket gjorde, at det var relativt nemt at bygge spillet op med sådan en sikker mand på bolden.

Sven Bender, Bayer Leverkusen
Endnu en stor kamp fra Sven Bender, som agerer styrmand i Leverkusens midterforsvar, og så blev han også matchvinder mod Köln, da han på meget akrobatisk vis flugtede bolden i mål tæt under mål. Han havde et par vigtige clearinger, og så var han bare knivskarp i duelspillet, da han udnyttede sin højde på den helt rette måde. Hans pasningsspil var også svært at sætte en finger på, da han lavede meget få fejl i sit opspil.

Frederik Sørensen, FC Köln
Eneste dansker på holdet, og at han kommer fra Köln er nok en endnu større overraskelse. Köln formåede ikke at ride videre på bølgen, efter de slog Hertha Berlin ud i DFB-Pokal, da de tabte 2-1 til Bayer Leverkusen. Danske Frederik Sørensen spillede i den kamp højre back, og det gjorde han imponerende godt. Han spillede med masser af ro og sikkerhed i sit spil. Han havde masser af løbedueller, og dem klarede han egentlig også rigtig fint, men alligevel tabte Köln altså til Leverkusen, som bare havde et niveau ekstra. 

Mittelfeld:

Leon Bailey, Bayer Leverkusen
Den 20-årige kantspiller fra Jamaica spillede en stor rolle i Leverkusens sejr over FC Köln. Han var ekstrem farlig, og når han først var oppe i fart, så lignede Jannes Horn fra Köln bare en statist. Bailey kom også på tavlen, da han med hurtige fødder udplacerede Timo Horn. Hans driblinger havde han stor succes med, og så var hans indlæg præcise og fyldt med kvalitet. Han havde selv to afslutninger, og begge var altså også inde for rammen, hvor den ene også gik i mål.

Felix Klaus, Hannover 96
For mange kom det som en stor overraskede, da oprykkerne fra Hannover udspillede Dortmund og ovenikøbet vandt 4-2. Med de tre point hopper Hannover faktisk helt op på 4. pladsen, så de har i den grad fået en god start på denne sæson. I kampen mod Dortmund spillede Felix Klaus nærmest forrygende, da han legede med Dortmunds forsvar, som det passede ham. Han stod selv for det ene mål, og så sørgede han også for, at hjemmeholdet fik et straffespark efter tyve minutters spil.

Vincen Grifo, Borussia Mönchengladbach
En stor holdpræstation fra den italienske kantspiller, der havde næstsidste fod på Gladbachs to ud af tre mål. Sammen med Thorgan Hazard løb han også flest meter af samtlige Gladbach-spillere, nemlig 11,99 km. Hans indlæg var i en verden for sig, og det var også på netop indlæggene, at han leverede sine to assists. Han var også selv farlig, og to gange ramte han også træværket, men italieneren måtte ”nøjes” med to assists og altså ingen mål.

James Rodriguez, FC Bayern München
Colombianerens bedste Bundesliga-kamp til dato, da Bayern slog Leipzig lørdag aften. Han var konstant farlig, og han snød Leipzig-spillerne efter behag, og så kom han da også selv på tavlen efter små tyve minutters spil. Arjen Robben spillede en bold på tværs, og så kom Real Madrid-lejesvenden først på bolden, og så førte Bayern altså 1-0. Han arbejdede stenhårdt i stort set samtlige minutter, og han var bestemt ikke bange for at afslutte, hvilket han gjorde flittigt.

Sturm:

Michael Gregoritsch, FC Augsburg:
Den 23-årige østriger spillede nok sin bedste Bundesliga-kamp i rigtig langt tid, da Augsburg slog Thomas Delaneys Werder Bremen med 3-0. Gregoritsch satte gang i målscoringen efter 40 minutters spil, og så stod han også for kampens sidste scoring til 3-0. Han var rigtig god til, at løbe i de rigtige huller, og det var også det, der skaffede ham det sidste mål. Generelt spillede Augsburg en god kamp, og efter 87 minutters spil blev Gregoritsch udskiftet, hvor han helt fortjent blev klappet ud af de medrejsende Augsburg-fans.

Ihlas Bebou, Hannover 96:
Hannover-angriberen stod for to af scoringerne, da oprykkerne slog Dortmund lørdag eftermiddag, og netop de to scoringer bringer ham ind på denne uges rundens hold. Det første mål kom efter 40 minutter, hvor han efter en præcis aflevering fra Jonathas sparkede bolden ind bag Roman Bürki, som til gengæld er meget langt fra en plads på rundens hold i øjeblikket. Det andet mål kom få minutter før slutfløjt, hvor angriberen bankede sidste søm i kisten, da han slog til på en omstilling, og så sparkede han bare bolden ind bag et passivt Dortmund-forsvar. I duellerne havde han det dog ikke så nemt, men så udfordrede han til gengæld et noget sløjt Dortmund-forsvar, når han blev spillet i fødderne.

Trainer:

Jupp Heynckes, FC Bayern München:
Lørdag aften formåede Bayern, at slå RB Leipzig 2-0, og med den sejr røg Bayern op på førstepladsen for første gang i denne sæson. Heynckes har formået at vende skuden i det sydtyske, hvor stemningen langt fra var god under Carlo Ancelotti, men nu er Bayern i front af Bundesligaen. Mod Leipzig brugte han især James Rodriguez helt rigtigt, og det må alligevel have glædet Ancelotti, da det var ham, der lejede colombianeren i Real Madrid, men han fungerede ikke under italieneren. Det gjorde han mod Leipzig, og Heynckes har nu fået smilet tilbage i München, hvor der ikke længere er snak om en evt. begyndende krise. Heynckes har fået stoppet blødningen i Bayern. Også den fra hans egen næse.

You may also like
De kontraktfrie spillere, David Alaba, Frederik Sørensen, Julian Draxler
De kontraktfrie spillere – hvad sker der med Alaba, Boateng, Draxler og Frederik Sørensen?
Sæsonoptakt – 1. FC Köln: Gedebukke med potentiale
Sæsonoptakt -1. FC Köln: Angrebsivrige Gedebukke
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,