bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Klinsi-kaos, Haaland-Hype og stor forårs gennemgang
Hertha, Jürgen Klinsmann

Vi har holdt en laaaaang pause. Så lang, at Jürgen Klinsmann fik nok og valgte at stoppe i Hertha efter blot 76 dage på posten.

Uofficielt fordi han blev træt af at vente på, at vi igen skulle optage podcast. Officielt fordi han manglende opbakning fra centrale personer i ledelsen hos Hertha BSC. Som den amerikaner han efterhånden er blevet, så valgte Jürgen Klinsmann at offentliggøre beslutningen på Facebook uden i øvrigt at informere klubben om beslutningen, og så kunne han selvfølgelig heller ikke forsætte som bestyrelsesmedlem i klubben.

Specielt ikke efter han igen tydede til facebook, da han i en kontroversiel video ville uddybe beslutningen om at stoppe.

Vi analyserer de 76 dage i klubben, men bruger også lang tid på at se nærmere på Hertha -projektet, Windhorst-millionerne, og hvor hele Klinsmann-kaosset efterlader klubben.

Læs også: Nyt årti, nyt Hertha – Urealistiske drømme eller fremtidens førerhold

En der også har vendt op og ned på det meste i Bundesligaen er Erling Haaland – det er dog udelukkende for det positive. Det norske supertalent slår den ene rekord efter den anden, og han har for en stund fået Dortmunds fans til at glemme, at holdet ikke kan forsvare. Er nordmanden ligefrem så god, at han kan sikre et mesterskab?

Panelet udgøres som altid af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, og de har sat god tid af, så der er plads til at komme forbi noget nær samtlige hold i Bundesligaen inklusiv luksusproblemer i Bayern München, Florian Kohfeldts enorme tillid hos kriseramte Werder Bremen, Schalkes offensive mangler, Gladbach som mesterskabskandidaten, der nægter at give slip, Zanka i Düsseldorf og meget, meget, mere.

Det er den længste podcast til dags dato, men vi lover den er værd at bruge knap to timer af din tid på, så du igen er opdateret på alt, hvad er sker i Bundesligaen og tysk fodbold.

Foto: Herthabsc.de

You may also like
optakt til 2. Bundesliga 2021/22
Nostalgikernes våde drøm – Optakt til 2. Bundesliga 2021/22
2. Bundesligatrøjerne
2. Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Kampprogram for 2. Bundesliga 2021/22: Schalke og HSV åbner – Nordderby i 7. spillerunde
Rygtebørs, Transfers, Jadon Sancho, Florian Neuhaus
Den tyske rygtebørs: Jadon Sancho til United, mens både Liverpool og Tottenham kigger mod Gladbach