Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Dortmunds fans udelukkes fra udekampe i Hoffenheim i de næste to sæsoner - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Dortmunds fans udelukkes fra udekampe i Hoffenheim i de næste to sæsoner

Dortmunds fans udelukkes fra udekampe i Hoffenheim i de næste to sæsoner

Dortmunds fans, spilletidspunkter, optakt

Der har tidligere været tale om muligheden for en pointstraf, men nu se det i stedet ud til, at problemerne med Dortmunds fans i Hoffenheim koster klubbens tilhængere to års udelukkelse.

Der har aldrig været varme følelser mellem Hoffenheim og Dortmund, og der har gennem årene været flere sammenstød. Ikke mindst i Hoffenheim, hvor Dortmunds fans flere gange har protesteret mod Hoffenheim-mæcen Dietmar Hopp, som de mener ødelægger fodbolden med sit projekt.

I 2018 viste klubben et banner af Dietmar Hopp med et sigtekorn for panden, og Hoffenheim mente dermed, at Dortmunds tilhængere kom med mordtrusler mod Hopp.

Det gav dengang en betinget straf på tre år, og da de to hold mødtes i Hoffenheim i december 2019, var den så gal igen. Endnu en gang var der bannere mod Dietmar Hopp på stadion, ligesom der blev sunget flere smædesange mod den stenrige ejer, og det er det, der formegentlig udløser en karantæne på to års udelukkelse.

Flere tyske medier melder i hvert fald uafhængigt af hinanden, at Dortmund er blevet informeret om straffen, der træder i kraft fra den kommende sæson, og at klubben ikke har valgt at gøre indsigelser mod dommen, der altså betyder, at ingen Dortmund-tilhængere i de næste tre sæsoner kan komme ind til udekampene mod Hoffenheim.

Hoffenheim har tidligere taget alternative midler i brug for at komme særligt smædesangene til livs. I 2011 satte de højfrekvente højtalere op i gæsteafsnittet, der kunne være med til at nedtone larmen fra de medrejsende Dortmund-tilhængere, hvor der bevidst blev skruet op for lyden fra Hoffenheims side, når Dortmunds tilhængere begyndte at synge om Dietmar Hopp

Det tiltag endte dog med at give en Dortmund-tilhæner tinitus, og så var banen ligesom kridtet op til flere års had de to klubber i mellem med 2018 som det sprængende punkt.

De to hold mødes i øvrigt i sæsonens sidste kamp i Dortmund, hvor der ganske givet kommer nye, store protester mod Hoffenheim og Dietmar Hopp.

You may also like
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Bochum: Sanchos tilbagekomst
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Borussia Dortmund, BVB, Investorer, spilletidspunkter, optakt
Optakt: Borussia Dortmund – Werder Bremen: Dortmund jagter førstepladsen 
Union Berlin, optakt, udebanefans, sæsonkort
Så meget koster et sæsonkort i Bundesligaen i 2023/24 sæsonen