bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Coronakrisens betydning for tysk fodbold
Corona

Bundesligaen ligger stille, men det skal ikke hindre os i at optage en ny podcast, for selvom der ikke spilles fodbold i Tyskland, så er der så rigeligt at debattere.

For den ufrivillige pause har ramt Bundesligaen hårdt, og flere klubber er i overhængende fare for at gå konkurs inden for de kommende måneder. Heriblandt Schalke der måske endda kan blive nødsaget til at lave vidtrækkende organisatoriske ændringer for at overleve. Men hvorfor er Bundesligaen så hårdt ramt sammenlignet med andre europæiske ligaer? Hvor meget betyder tv-pengene og ikke mindst fordelingsnøglen for klubbernes økonomi? Og kan virtuelle pølser og tilskuere af pap virkelig gøre en forskel for klubberne?

Panelet består som altid af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg, der også debaterer realistiske scenarier for, hvordan resten af sæsonen kan færdiggøres, for det står efterhånden klart, at sæsonen skal spilles færdig.

Ikke alt skal dog handle om Corona, for midt i pausen er der sket interessant nyt på trænerfronten. Hertha hyrede gode, gamle Bruno Labbadia ind som ny mand i den kaotiske klub, mens Bayern München forlængede kontrakten med Hansi Flick efter en en imponerende stime på 18 sejre i 21 kampe.

Endelig er der også tid til at dvæle lidt ved de europæiske resultater og ikke mindst de flotte præstationer i Champions League 

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Bayern München, optakt, Manuel Neuer
Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg
VM, VM 1974, Tyskland
Ny tysk VM-skuffelse: Hvordan pokker kunne det gå så galt igen?