bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bayern München forlænger kontrakten med Hansi Flick til 2023

Bayern München forlænger kontrakten med Hansi Flick til 2023

Efter længere tids spekulationer er det nu officielt. Bayern München har valgt at forlænge aftalen med Hansi Flick, så kontrakten nu løber frem til 2023.

Han skulle egentlig bare være en midlertidig afløser, da han tog over for Niko Kovac, der blev fyret tilbage i november måned. Så blev det vedtaget, at han skulle sidde frem til vinterpausen, og senere blev det besluttet, at han skulle forsætte som Bayern-træner sæsonen ud.

Nu er Bayern München så gået skridtet videre, og i en kort besked på deres hjemmeside oplyser de tyske mestre, at bestyrelseformand Karl-Heinz Rummenigge, bestyrelsesmedlem Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic har valgt at forlænge kontrakten med Hansi Flick, så den nye aftale nu løber helt frem til juni 2023.

Hansi Flick, eller Hansi-Dieter Flick som han reelt hedder, har da også været en stor succes, siden han kom til posten i november. I 21 kampe er det således blevet til 18 sejre, en enkelt uafgjort og blot to nederlag. Holdet har under ham generobret førstepladsen i ligaen, de er i semifinalen i DFB-Pokal, og efter 3-0 ude mod Chelsea i den første kamp er de også godt på vej til at spille sig i kvartfinalen i Champions League.

Hansi Flick er især blevet rost for igen at få Bayern München til at spille offensiv fodbold, ligesom han har fået gang i Thomas Müller og været en af de væsentligste årsager til Alphonso Davies store gennembrud som venstreback.

Det er vigtigt for FC Bayern at have en træner, der forstår klubbens filosofi. Hansi var spiller og assistenttræner her, og nu er han cheftræner,” lyder det fra Oliver Kahn om baggrunden for at forlænge aftalen med Hansi Flick.

Foto: www.fcbayern.com

You may also like
RB Leipzig, Red Bull
Optakt RB Leipzig – Bayern München: Alle gode gange tre for Leipzig?
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Bayer Leverkusen: Mesterskabsduel i München 
Union Berlin, optakt, udebanefans, sæsonkort
Så meget koster et sæsonkort i Bundesligaen i 2023/24 sæsonen
Optakt, Bayern München, højdepunkter
Sæsonoptakt: Bayern München: Alle gode gange 12 – Nu med Harry Kane