bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gladbach vil spille kampe for tilskuere af pap

Gladbach vil spille kampe for tilskuere af pap

Krisen tvinger klubberne til at være kreative, og Gladbach præsenterer den måske mest kuriøse idé til dato. De vil i resten af sæsonen spille deres kampe for tilskuere af pap.

Bundesligaen er foreløbig suspenderet til og med den 30. april, og når sæsonen forhåbentlig genoptages efter den dato, bliver det med al sandsynlighed uden tilskuere i de resterende kampe af sæsonen.

I Bundesligaen har vi allerede set en enkelt kamp blive spillet uden tilskuere, da Gladbach og Köln tørnede sammen i det udsatte derby for tomme tribuner, og nu forsøger netop Gladbach med alternative metoder at undgå, at et lignende scenarie skal finde sted i deres tilbageværende hjemmekampe.

For selvom de ikke kan lukke fans ind på stadion, så giver de nu alligevel deres fans mulighed for at være tilstede til kampen. Sådan da.

For 19 euro kan Gladbachs fans nemlig indsende et billede af dem selv til klubben, som så printer en papfigur i størrelsesforhold 1-1, som de så stiller på den plads, som deres fans normalt har. Og det har hele 5.000 personer indtil videre gjort.

”Vi tilbyder de har pap-kammerater til noget nær indkøbspris, og indtil videre har vi kun fået positive tilbagemeldinger,” lyder det fra fanrepræsentant Thomas Weinmann i et interview med BILD.

Også målmand Yann Sommer er begejstret over ideen.

“Jeg har allerede set en del af dem på tribunerne, og jeg glæder mig virkelig til at se, hvor mange der kommer op i alt. Det giver os spillere en følelse af, at fansene stadig er der for os, og at det betyder noget for dem at støtte os, hvilket virkelig betyder noget i de her tider,” siger han til Gladbachs hjemmeside

De tyske klubber har i de seneste uger forsøgt med flere kuriøse tiltag fra salg af virtuelle pølser og øl til salg af spøgelsesbilletter for at sikre sig indtægter, men Gladbachs tiltag er primært opstået med en idé om at skabe lidt liv på stadion og samtidig hjælpe to små firmaer, der er ramt på økonomien på grund af udbruddet af coronavirus.

Tiltaget med papfigurer i stedet for fans kan Gladbach dog ikke tage æren for, da to japanske hold foretog en lignende manøvre helt tilbage i 2014, da de havde svært ved at fylde stadion.

Se højdepunkter fra Bundesligaens eneste kamp nogensinde uden tilskuere.

Foto: www.borussia.de

You may also like
Optakt, Gladbach
Rocco Reitz – Stutteriets nye stjerneskud
Leverkusen, stadion
Optakt: Bayer Leverkusen – Gladbach: Gamle bekendte mødes i Leverkusen
Kuttenfans, BVB
Optakt: Borussia Dortmund – Gladbach: Borussia-derby på Mittelklasse
Fortuna Düsseldorf, optakt, gratis, Fortuna für Alle
Fortuna für Alle – Er gratis billetter til alle fans nytænkning eller utopi?