bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt

Podcast: Neuers angreb på Bayern, tysk transfervindue og kokainskandale i Frankfurt

Bayern München, optakt, Manuel Neuer

Det er blevet februar, og dermed også tid til en ny podcast med fokus på alt det vigtigste fra Tyskland og Bundesligaen. Og lad det bare være sagt med det samme. Der er nok engang rigeligt at tage fat på. For det står ikke stille i det tyske fodboldlandskab, hvor vi skal have lukket transfervinduet ned på ordentlig vis.

Hvad kan João Cancelo bidrage med i Bayern München efter skiftet fra Manchester City? Er Brazzo en bedre sportsdirektør end sit rygte? Hvem er Borussia Dortmunds stortalent Julien Duranville? Hvad gik galt mellem Isco og Union Berlin, og hvad er rollen for Thomas Delaney i Hoffenheim, der har fået ny træner? Og hvorfor mon han overhovedet valgte Hoffenheim frem for FC København, der også var inde i billedet om hans underskrift?

Er Manuel Neuer færdig i Bayern München?

En spiller hvis rolle måske kan blive overflødig inden længe, er Manuel Neuer. Anfører for både Bayern München og det tyske landshold er kommet i alvorlig modvind efter et interview, hvor han åbent kritiserer Bayern og også træner Julian Nagelsmann for fyringen af målmandstræner Toni Tapalovic. Har Manuel Neuer spillet sin sidste kamp for Bayern München? Det er panelet bestående af Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg ikke helt enige om.

Der bliver også tid til at se lidt nærmere på Herthas fyring af Fredi Bobic, sensationsholdet Elversberg i 3. Liga samt en potentiel kokainsag i Frankfurt, hvor præsident Peter Fischers 13-årige søn er blevet taget med kokain i skolen.

Læs også: Kokain-skandalen der rystede tysk fodbold

Endelig så er der selvfølgelig også plads til de månedlige kåringer. Denne gang er det en Leipzig-spiller, der viser vejen som stamcelledonor, mens en flok BVB-fans får månedens Kacktor. Og så er månedens talent som sædvanligt en duel mellem Jamal Musiala og Jude Bellingham. Hvem af de to stortalenter tager prisen denne gang?

 Denne podcast er udgivet af Mediano

,

You may also like
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Findes første oprykker i weekenden?
Optakt, 2. Bundesliga, HSV
Optakt til 21. spillerunde i 2. Bundesliga: Oprykningskampen spidser til
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester
Podcast: Spørgsmål special: Tysk VM-skuffelse, Bundesligaoplevelser og de næste store salg
Homofobi, Tyskland, Regnbuens farver, One Love
Tyskland vil ikke bære One Love anførerbind ved VM