bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Gode råd: Bundesliga Manager runde 5: Farvel til Union og goddag til Freiburg

Gode råd: Bundesliga Manager runde 5: Farvel til Union og goddag til Freiburg

Bundesliga Manager

Sikke nogle bovlamme krikker, som jeg i ellers bedste hensigter anbefalede til runde 4. I hvert fald så skuffede Gladbach, da det hjemme mod ”Die Knappen” kun blev til en kedelig og målløs affære. Nå inden jeg sender føllene hele vejen til sæbefabrikken, så får de lige en chance mere, når de på søndag besøger hovedstaden og Hertha Berlin.
Til gengæld må det være tiden, hvor jeg siger farvel til mine fire Union-spillere. De møder Leipzig, Schalke og Bayern i de næste tre kampe, og når man ikke engang kan stole på Schalkes elendigheder, så føler jeg trang til at cirere Peter Alexander: ”Sag beim Abschied  leise Servus.” Det betyder så et hjertelig velkommen til ”Der Breisgau Brasillianer” fra Freiburg, som må være forhippet på at vaske den slemme plet fra Dortmund væk, når lokalrivalerne fra Stuttgart kigger forbi. Her følger mine råd til denne uges kampe.

Mine udskiftninger

Målmand
Frederik Rønnow (4,8 mio.) Union ud – Mark Flekken (5,5 mio.) Freiburg ind
Jeg tror ikke på, at Frederik Rønnow holder buret rent i kampen i Leipzig. Freiburgs Mark Flekken derimod har tre kampe foran sig, hvor der er gode chancer for clean-sheets.

Forsvar
Josip Juranovic (3,6 mio.) Union ud – Danny da Costa (2,5 mio.) Mainz ud
Unions nye kroat har spillet gode kampe i pokalen, hvor han både har leveret rent mål og et oplæg. Desværre har han lidt for ofte stået over i Bundesligaen, og det koster ham nu pladsen. Ind kommer da Costa, der afløser den skadede anfører Widmer som højre kant for et hjemmestærkt Mainz mandskab, der tager imod Augsburg.

Midtbane
Sheraldo Becker Union (6,2 mio.) Union ud – Vincenzo Grifo (7,6 mio.) Freiburg ind
Med Unions svære program in mente, så bytter jeg Becker ud med en af efterårets profiler. Freiburgs italienske playmaker har ganske vist ikke været på efterårets niveau endnu, men det skal nok komme. Som fast straffesparkskytte har han endda pænt hattrick potentiale.

Linton Maina (3,4 mio.) Köln ud – Jae Sung lee (3,8 mio.) Mainz ind
Jeg tror ikke, Köln har mange chancer mod Frankfurt og satser i stedet på Mainz´ målfarlige koreaner. Lee har inden kampen mod Augsburg scoret to gange.

Angreb
Kevin Behrens (4 mio.) Union ud – Lucas Höler (3,3 mio.) Freiburg ind
Sidste skifte i denne omgang. Som nævnt sælger jeg ud af mine berlinere, og da Freiburgs Lucas Höler foreløbig har scoret flere mål end ellers den vanlige målfarlige Gregoritz, så kan jeg lige så godt tage Höler til den halve pris.

Mit anførervalg

Denne gang går jeg med Marcus Thuram. Gladbachs farlige franskmand må da snart få gang i målscoringen igen. Nu får han i hvert fald chancen i en kamp mod Hertha, som er pisket til at satse offensivt. Det må kunne give plads til masser af kontraer, som Thuram passende kan omsætte til scoringer.

 

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!