bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Optakt til Bundes Manager runde 6: Systemskifte og latterligt billige Frankfurt-fiduser

Optakt til Bundes Manager runde 6: Systemskifte og latterligt billige Frankfurt-fiduser

Frankfurt-fiduser, Holdet.dk, Bundes manager

Efter en ganske fornuftig lørdag med bl.a. to dobbelte målscorere på Bulibolds midtbane, så gik det ganske galt søndag. To Frankfurt spillere og fire fra Mönchengladbach, som mødte hhv. Köln og Hertha, det kunne da ikke gå helt galt…. Det kunne det så, og det betyder, at føllene bliver sendt hen til en fold, der ligger langt væk fra Bundesligaen. Til gengæld får Frankfurterne en chance mere i hjemmekampen mod Bremen, og så håber jeg på en forsinket Hoffenheim reaktion på trænerskiftet.

Mine udskiftninger
Forsvar

Danny da Costa (2,6 mio.) Mainz ud – Hrvoje Smolcic (2,6 mio.) Frankfurt ind
Costa levede op til det forventede. Han var billig, og så vandt han. At nullet ikke blev holdt, vil jeg se gennem fingre med og i stedet kigge hen imod Frankfurts unge kroat, der har en på papiret let kamp og samtidig er latterlig billig.

Ko Itakura (3,2 mio.) Gladbach ud – Aurelio Buta (2,5 mio.) Frankfurt ind
Endnu en frankfurter, som man nærmest får smidt i nakken, og så har han endda scoret to mål i de første fem kampe.

Midtbane

Christoph Kramer (3 mio.) Gladbach ud – Stanley Nsoki (2,6 mio.) Hoffenheim ind
Kramer er offer for min Gladbach udrensning og i stedet satser jeg på, at Hoffenheim kommer i gang igen. Effekten af, at Breitenreiter blev skiftet ud med den tidligere Stuttgart træner Matarazzo, er indtil nu udeblevet. Den kommer mod Augsburg, og så må Nsoki gerne score for anden kamp i træk. Bemærk, at dette skifte krævede et formationsskifte fra 3-4-3 til 4-3-3.

Jonas Hofmann (5.9 mio) Gladbach ud – Thomas Delaney (2,9 mio) Hoffenheim ind
Ikke et ord mere om Gladbach. I stedet vil jeg give plads til Delaney. Han har noget af den indstilling til tingene, som Hoffenheim tydeligvis savner lige nu. Så kan han også sagtens komme frem til nogle afslutninger via sine fine løb ind i feltet.

Angreb

Lucas Höler (3,4 mio.) Freiburg ud – Michael Gregoritsch (46,2 mio.) Freiburg ind
Höler har ikke spillet sig af holdet, men jeg er meget i tvivl, om han starter inde, når Freiburg tager en tur til Bochum. Jeg ville hellere have haft Gregoritsch på mit hold i sidste runde, men havde ikke råd. Det har jeg nu, og så har østrigeren med den stærke venstre fod bare at levere.

Marcus Thuram (7 mio.) Gladbach ud – Thomas Müller (7,6 mio.) Bayern ind
Der er to grunde til, at Thuram ikke længere er på mit hold. For det første, blev han skadet i kampen mod Hertha, og for det andet, så kan han ikke ramme havet fra en båd pt. Ind kommer i stedet Bayerns Thomas Müller. Hvis der er en, der kan genopfinde sig selv, så er det verdens bedste ”Raumdeuter”. Müller stod over i Bayerns flotte sejr i Paris. Det må betyde, at den gamle starter inde mod Gladbach.

Mit anførervalg

Vincenzo Grifo: Jeg tror, kampen i Bochum lige bliver sagen for Freiburg. Et hjemmehold, der satser hårdt i alle sine kampe på eget græs mod Freiburgs fine kontra-maskine. Grifo kom for alvor i gang, da han scorede begge Freiburgs mål i kampen mod Stuttgart, så han får det store ansvar.

Foto: holdet.dk

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Optakt til EM-Manager kvartfinalerne: Tysk sejr og farvel Ronaldo
Gode råd til 3. runde af EM Manager 2024 – den tyske stamme og spanske reserver
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus