Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Medie: Thomas Müller misser kampen mod Ungarn med skade - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Medie: Thomas Müller misser kampen mod Ungarn med skade

Medie: Thomas Müller misser kampen mod Ungarn med skade

Tyskland spillede sin bedste kamp i årevis, da de besejrede Portugal med 4-2, men ikke alt er fryd og gammen i den tyske EM-lejr, hvor det forlyder, at Thomas Müller er ude med en skade, der som minimum holder ham ude til kampen mod Ungarn men meget vel også en potentiel ottendedelsfinale.

Det var heller ikke mod Portugal i sin EM-kamp nummer 13, at Thomas Müller scorede sit første EM-mål for landsholdet, men Radio Müller spillede en stor kamp, som ham der ledte offensiven og dirigerede sine medspillere i det aggressive pres, som tyskerne var så dygtige til i det opgør. Derfor er det også noget af en bet, at Joachim Löw med al sandsynlighed må undvære Thomas Müller til den sidste kamp i gruppen mod Ungarn, da han ifølge BILD døjer med en knæskade, der også skaber tvivl om, hvorvidt han kan nå at blive klar til en eventuel ottendedelsfinale.

Hvis Thomas Müller som ventet må sidde over, så kan Joachim Löw rykke Ilkay Gündogan en tand længere frem, og så kan Leon Goretzka, der gjorde comeback i sejren mod Portugal, agere makker til Toni Kroos på den centrale midtbane.

Kampen mod Ungarn kommer i øvrigt til at emme af politik, da Overborgmesteren i München ønsker at lyse Allianz Arena op i regnbuens farver for at vise landets støtte til homoseksuelle og samtidig sende et signal til Ungarn, der netop har vedtaget en lov, der principielt sidestiller seksuel diversitet og kønsdiversitet med pædofili. Den historie kan du læse meget mere om her.

Udover Thomas Müller har Robin Gosens og Mats Hummels også døjet med småskavanker efter kampen mod Portugal, og Hummels måtte efter kampen have is på det knæ, han har haft problemer med i hele foråret. Der er dog ingen forlydener om, at de to defensive spillere ikke skulle blive klar til opgøret mod Ungarn.

Foto: dfb.de

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Europeada, EM for mindretal
Europeada 2024 — det lille EM for mindretal i grænselandet
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, Bundesliga, EM, VM EM-optakt, Sommermärchen, Major Tom
Major Tom – hvordan et 42 år gammelt hit blev Nationalelfs hymne