bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > Kampprogram for 2. Bundesliga 2021/22: Schalke og HSV åbner – Nordderby i 7. spillerunde
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22

DFL har netop offentliggjort kampprogrammet for 2. Bundesliga 2021/22, og vi får allerede fra start flere store kampe at glæde os til, når Schalke 04 og Hamburger SV mødes i første spillerunde.

Aldrig har 2. Bundesliga været stærkere, og aldrig har det været lettere for danskere at komme til fodbold i Tyskland, da næste sæsons 2. Bundesliga næsten er en Regionalliga Nord med hold som Hamburger SV, Werder Bremen, St. Pauli, Hannover 96 og Holstein Kiel i Tysklands næst bedste række.

Der er blot en måned til, at første kamp finder sted, når 2. Bundesliga 2021/22 fløjtes op fredag den 23. juli med et brag af en kamp mellem nedrykkerne fra Schalke 04 og oprykningaspiranterne fra HSV.

Hamburger SV har generelt noget af et startprogram at se frem til, for efter Schalke 04 venter en hjemmekamp mod oprykkerne fra Dynamo Dresden, inden vi allerede i tredjerunde får et derby mod St. Pauli, der spilles på Millerntor.

Med så mange storhold i 2. Bundesliga er der næsten storkampe hver eneste weekend, men her følger en hurtig oversigt over nogle af de vigtigste datoer, som du allerede nu bør skrive i kalenderen, så du kan planlægge din næste fodboldrejse.

 

Vigtige datoer i 2. Bundesliga 2021/22

23 juli: Schalke 04 – HSV

17-19 september: Werder Bremen – HSV

13-15 august: HSV – St. Pauli

01-03 oktober: St. Pauli – Dynamo Dresden

Sæsonen slutter søndag den 15. maj, hvor alle kampe spilles samtidigt, og her skal HSV forsøge at sikre sig fjerdepladsen ude mod oprykkerne fra Hansa Rostock, mens de to venskabsklubber Nürnberg og Schalke måske må lægge de varme følelser på is for en stund.

Relegationskampe om at rykke op i Bundesligaen spilles den 19. og 23. maj, mens Relegationskampe om at undgå nedrykning til 3. Liga spilles den 20. og 24. maj .

Download hele kampprogrammet for 2. Bundesliga 2021/22 HER

You may also like
HSV, Hamburger SV, Mikkel Kaufmann, 2. Bundesliga
Optakt til 34. runde af 2. Bundesliga: Hvem følger Schalke op i Bundesligaen?
Optakt, Schalke
Højdepunkter: Schalke – St. Pauli 3-2 – Se de vilde billeder fra Schalkes oprykningsfest
Optakt, Werder Bremen, tilskuere, 2. Bundesliga
Optakt til 32. runde i 2. Bundesliga: HSV som dark horse og Werder med lille matchbold
Optakt, Schalke
Optakt til 31. spillerunde i 2. Bundesliga. Dobbelt op på topopgør