bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Gode råd til EM-manager 2020

Gode råd til EM-manager 2020

EM-manager, Nationalelf, EM 2020, Tyske landsholdsspillere, VM Managerhold

Det er tid til at sætte dit EM-manager hold og dyste mod vennerne om håneretten. Selvfølgelig skal du have tyskere på dit hold, men hvilke spillere skal du vælge?

EM-slutrunden står for døren, og efter et rædselsfuldt VM i 2018, der endte med en historisk ydmygelse, er det tid til, at Tyskland rejser sig, i det der bliver Joachim Löws sidste slutrunde.

Die Nationalelf er havnet i en svær gruppe med Frankrig og Portugal, men det er værd at huske på, at de er kommet til minimum en semifinale ved de seneste tre slutrunder, så der er grund til at tro på, at de også denne gang kommer langt, selvom seneste sejr var helt tilbage i 1996.

Vi kommer her med fem bud på tyske spillere, du bør overveje til dit EM-manager hold.

Joshua Kimmich – 5 millioner kroner
Der er hård kamp om pladserne på den tyske midtbane, hvor Leon Goretzka, Toni Kroos, Ilkay Gündogan alle meget vel kan risikere en plads på bænken. Denne eneste der med sikkerhed spiller fra start i alle kampe er Joshua Kimmich, og han er samtidig den billigste af de fire. For landsholdet er det som regel Kroos, der tager sig af dødboldene, og derved kan score et par ekstra point, men sidder han ude, overlades det ansvar til Kimmich, der i den netop overståede Bundesligasæson blev noteret for ti oplæg. Den eneste reelle fare er, at Löw i mangel af gode højre back og for at få det offensive puslespil til at gå op, kunne finde på at putte Kimmich ned på backen.

Kai Havertz – 6.5 millioner
Vi har netop pladderet for, at kampen om midtbanepladserne er stor, så hvorfor overhovedet overveje Havertz, der er halvanden million dyrere end Kimmich? Fordi Havertz for Chelsea har haft succes som falsk nier på bekostning af blandt andet Timo Werner, og det er ikke utænkeligt, at Löw også vælger den løsning på landsholdet, hvor angriberpositionen har været den store akilleshæle for dette landshold. Volland er med som reserve, men han har aldrig for alvor haft Löws øre, og Müller er bedst på pladsen lidt længere tilbage. Havertz er listet som midtbanespiller, men får han pladsen som angriber, så ser det lovende ud, og det giver en lads på vores EM-manager hold.

Thomas Müller – 5,5 millioner
Der Raumdeuter er tilbage efter to et halvt års ufrivillig pause. Det var nærmest et folkekrav, at Müller igen kom på landsholdet, efter i to sæsoner i træk at have været den mest assisterende spiller i Bundesligaen. 0 mål og blot et enkelt oplæg i 11 EM-kampe er ikke den bedste statistik, men vi har før set, hvad Muller kan levere på landsholdet, og han er altså i forrygende form. Når Löw igen har ham med i truppen, må vi gå ud fra, at han også er tiltænkt en rolle, og der var også store roser fra Löw til Müller efter kampen mod Danmark. Og så er han væsentlig billigere end blandt andre Sané, Werner og Gnabry.

Mats Hummels – 3,5 millioner
Lige som Thomas Müller, så er Mats Hummels taget til nåde igen, og han ligner dirigenten i det tyske forsvar, som vi også så i kampen mod Danmark. Rüdiger sad godt nok over i det opgør, men han kommer til at tage en af de to pladser på siden af Hummels, hvis Tyskland som ventet stiller med tre midterstoppere. Hummels er en halv million billigere end både Ginter og Rüdiger, bør umiddelbart ikke få alverdens advarsler, da han næsten kommer til at ligge som en fri sweeper, og så scorede han fem mål efter dødbolde i denne sæson i Bundesligaen, ligesom han med to scoringer efter dødbolde, også leverede varen ved VM 2014.

Robin Gosens – 5 millioner
11 mål og seks oplæg for Atalanta i den netop overståede sæson i Serie A. Ja, det er en anden spillestil, som Atalanta praktiserer, men Gosens har også lov til at gå med frem for Tyskland, hvor det var hans indlæg, der førte til målet mod Danmark. Han ligner en mand, der sidder solidt på den back-position, så selvom han er den dyreste forsvarspiller i truppen, skal vi have ham med. Den tyske defensiv har ikke været god i gennem længere tid – 0-6 mod Spanien og 1-2 mod Nordmakedonien, skulle du have glemt det – men med Hummels tilbage og skiftet til en treback-kæde ser den mere solid ud end længe, og de holdt stort set Danmark fra chancer i den seneste landskamp. De er oppe mod gode offensive fra både Frankrig og Portugal, men de kommer ganske givet til at overlade initiativet til de to hold og så forsøge selv at stå kompakt.

Meld dig gerne til i vores EM-manager gruppe på holdet.dk

Gruppenavn: Bulibold EM

Læs også:
Analyse: Tysklands EM-trup: Defensiv

Analyse: Tysklands EM-trup: Midtbane

Analyse: Tysklands EM-trup: Angreb

 

You may also like
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker
Optakt til Bundes Manager runde 18 – Et flot farvel til Marco Reus
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 17 – Was Erlaube Bayern?
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til Bundes Manager runde 16 – Ja til Unionen!