Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Podcast: Sæsonafrunding, årets hold i Bundesligaen og historiske øjeblikke - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Sæsonafrunding, årets hold i Bundesligaen og historiske øjeblikke
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Historisk. Det er ordet, der i denne podcast hæftes på dette års udgave af Bundesligaen, hvor Robert Lewandowski slog Gerd Müllers utrolige rekord, Bo Svensson leverede mirakler med et allerede nedrykkerdømt Mainz 05, Youssoufa Moukoko blev yngste spiller og målscorer i Bundesligaen, og hvor et par af sværvægterne i form af Werder Bremen og Schalke 04 måtte en tur ned i 2. Bundesliga.

Der er altså nok at tale om i denne podcast, hvorfor vi også nærmer os to timers snak om sæsonen, der netop er gået på hæld. For selvom Bayern München vandt for niende år i træk, så var intet alligevel, som det plejede at være, og måske det også er derfor, at trænerkarrusellen fortsat kører i Bundesligaen, hvor hele top 6 går ind til den nye sæson med nye trænere (Mark van Bommel blev offentliggjort i Wolfsburg lige efter vores optagelse, red).

Kan Julian Nagelsmann afløse Hansi Flick, kan Edin Terzic og Maroc Rose arbejde sammen i Dortmund, hvorfor måtte Oliver Glasner væk fra Wolfsburg, og hvad har vi lært af klubber, der melder trænernyt ud midt i sæsonen?

Vi skal også kigge kort på den tyske EM-trup, ligesom vi selvfølgelig ikke kommer uden om 2. Bundesliga, hvor Greuther Fürth og Bochum sikrede sig oprykning, mens HSV endnu en gang trak det korteste strå sammen med Holstein Kiel, der faldt sammen i Relegation. Dermed ser vi frem til en historisk stærk 2. Bundesliga, og det betyder også, at vi i de kommende podcasts kommer til at tale meget mere om verdens bedste, næstbedste række.

Sidst i udsendelsen bliver der også tid til at se på nogle af de historiske øjeblikke i sæsonen, der gik, hvor der blev slået flere rekorder undervejs, ligesom vi tager afsked med klublegender som Sven og Lars Bender, Lukasz Piszczek, Javi Martínez, David Alaba, Jerome Boateng samt Tysklands bedste dommer, Manuel Gräfe.

Og endelig så skal vi selvfølgelig have foretaget de obligatoriske kåringer. Hvem var sæsonens spiller, hvem skuffede, hvem overraskede, og hvordan ser sæsonens hold egentlig ud?

Panel: Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg

 

You may also like
Hansa Rostock, fodboldrejse, guide, Ostseestadion
Optakt til 34. og sidste runde i 2. Bundesliga – Hansa eller Wehen og dåseølsderbyet
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 33. runde i 2. Bundesliga: Holstein Kiel i Bundesligaen?
Optakt, Højdepunkter, HSV, St Pauli, Simon Makienok, Hamborg
​​Optakt til runde 32 i 2. Bundesliga – oprykningsfest på Volkspark?
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi