bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > 2. Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22

En ny sæson står for døren. Oprykning og nedrykning er selvsagt to af de store teamer, men det vigtigste spørgsmål er som altid. Hvilken klub har den flotteste af 2. Bundesligatrøjerne?

Se også: Bundesligatrøjerne 2021/22

 

Werder Bremen
Klassisk grøn-hvide trøjer, der dog næppe går over historien på linie med dem som Basler, Ailton og Micoud løb rundt i. Dengang var Werder selvfølgelig også tophold, hvor de i denne sæson skal prøve kræfter med 2. Bundesliga. Den hvide udebanetrøje har klart det største potentiale af de to.

Werder Bremen spilletrøje 2021/22

Foto: Werder.de

Schalke 04

En ny start for Schalke i 2. Bundesliga, men ikke i forhold til trøjen, hvor der ikke er de store ændringer fra de foregående sæsoner. Og hvorfor egentlig også ændre noget, der er forholdsvist solidt? Forfra er alt ved det gamle, men når man ser trøjen fra siden, opstår problemerne. Den hvide stribe gør ikke noget godt for Königsblau, ligesom det også havde pyntet med en lidt mindre synlig ærmesponsor. Udebanetrøjen er til gengæld virkelig gennemført. Ingen striber på siden, og den babyblå farve er godt ramt som kontrast til den hvide.

Schalke spilletrøjer 2021/22

Foto: www.schalke04.de

Holstein Kiel
En stor sæson endte i ingenting for Kiel, der tabte både pokalsemifinalen og kampen om oprykningen i Relegationen. Nu skal en ny trøje være med til at svinge marginalerne over på nordtyskernes side. Udebanetrøjen er kedelig og kunne tilhøre et hvilket som helst hold i 2. Bundesliga, men vi er faktisk ret begejstret for hjemmebanetrøjen.

Holstein Kiel spilletrøje 2021/22

Foto: www.holstein-fanshop.de

Holstein Kiel spilletrøje 2021/22

Foto: www.holstein-fanshop.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamburger SV

Den røde farve er fjernet fra trøjen, ser vi bort fra den knap så diskrete sponsor på ærmet, og mens det måske kan støde et par fans, så skaber det en rigtig flot og elegant hjemmebanetrøje. Det kan godt være, at spillet på banen ikke altid er lige kontinuerligt, men HSV har næsten konstant haft en evne til at levere flotte trøjer.

Hamburger SV spilletrøje 2021/22

Foto: www.shop.hsv.de

Fortuna Düsseldorf
Alle tre trøjer er lavet af genanvendeligt materiale, og hjemmebanetrøjen er igen holdt i rødt. Den er flot og klassisk, men måske også en smule kedelig. Udebanetrøjen er interessant. På nippet til at ligne en barbersalon, men for en by der har en af Tysklands to bedste karneval, så skal der være plads til at slå sig lidt løs i designet.

Fortuna Düsseldorf spilletrøje 2021/22

Foto: www.f95.de

Karlsruher SC

Trøjer med kraver kan noget, og Karlsruhers trikot er da heller ikke ramt helt ved siden af. Striberne på hjemmebanetrøjen skal på en eller anden måde symbolisere byens tilknytning til holdet, men det havde været pænere uden. På udebanetrøjen er det en meget fin detalje, at 1894, året for grundlæggelsen af klubben, er trykt ind i mønsteret, men hvorfor er det, at striber efterhånden skal se ud som om, at printeren løber tør for blæk?

Karlsruher SC spilletrøje 2021/22

Foto: www.ksc.de

Karlsruher SC spilletrøje 2021/22

Foto: www.ksc.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SV Darmstadt 98
Tillykke til Darmstadt med et godt bud på den flotteste af 2. Bundesligatrøjerne. Die Lilien holder det helt enkelt, og det virker, og hvorfor skal man egentlig være mere opfindsom end bare at vende farverne om på hjemmebane og udebanetrøje? Bravo!

SV Darmstadt, spilletrøje 2021/22

Foto: www.sv98.de

 

FC Heidenheim

Det er ikke nogen let opgave at kombinere klubfarverne rød, hvid og blå, og Heidenheim slipper faktisk fint fra forsøget på denne sæsons hjemmebanetrøje. Men den havde været pænere uden blå. Også selvom den så havde lignet en Arsenal-trøje. Det er den hvide trøje, der holder højest niveau af de tre.

 

Heidenheim spilletrøje 2021/22

Foto: www.shop.eventimsports.com/fcheidenheim

SC Paderborn

Måske det mest varierede udvalg blandt dette års 2. Bundesligatrøjer. Paderborn leverer i den høje ende af skalaen, hvor hver trøje har sin egen fortælling. En by opkaldt efter sin flod, og det er særligt det, der er det gennemgående tema på hjemmebanetrøjen.

 

SC paderborn spilletrøje 2021/22

Foto: www.scp07-shop.de

 

St. Pauli

Så sker der noget. St. Pauli var første klub til at lancere sine nye spilletrøjer, og det er et par vellykkede af slagsen. Hjemmebanetrøjen bærer den klassiske brune farve, mens udebanetrøjen holdes i hvidt. Kein Fussball den Faschisten står der i nakken på de to trøjer, og det er faktisk muligt at købe en udebanetrøje, hvor det også står på brystet som her. I ligasammenhæng vil St. Pauli dog primært løbe på banen med deres normale sponsor på maven.

St Pauli spilletrøje

Foto: www.fcsp-shop.com/

 

1. FC Nürnberg

Nürnberg er tradition, og det er også en meget traditionel hjemmebanetrøje, de her præsenterer. Krave, hvide striber på ærmerne og vinrød som gennemgribende farve. Udebanetrøjen ligner noget, vi har set i andre klubber, og vi er ikke imponeret over kreativiteten.

Nürnberg spilletrøjer 2021/22

Foto: www.fcn.de

Aue

Ingen ændrer i forhold til sidste års udebanetrøje. Som i absolut ingen. For på grund af Coronaepidemien har Aue valgt at køre videre med trøjerne fra sidste sæson. Det kan vi egentlig meget godt lide, og da ikke mindst fordi de har den smukkeste samlede kollektion af 2. Bundesligatrøjerne.

Aue spilletrøje 2021/22

Foto: www.fanshop.fc-erzgebirge.de

Hannover 96

Klubben er gået lidt i glemslen de senere par år, og det samme gør sig nok gældende med årets hjemmebanetrøje, der ligner noget, vi har set før. Udebanetrøjen er til gengæld flot og lidt mere klassisk og detaljeret med kraven, selvom det er modigt at ændre farven på logoet.

Hannover 96 spilletrøje 2021/22

Foto: Hannover96.de

Jahn Regensburg

At få Andreas Albers til at præsentere den ny hjemmebanetrøje er en god start for Jahn Regensburg, der dog fortsat lider under at have Netto som trøjesponsor. Den gule farve på brystet gør ikke noget godt for nogle af trøjerne, der igen er meget fine, men måske også på grænsen til det kedelige.

Jahn Regenbsurg spilletrøje 2021/22

Foto: www.ssv-jahnshop.de/

SV Sandhausen

Macron er måske ikke den foretrukne fabrikant på 2. Bundesligatrøjerne, men de er faktisk sluppet rigtig godt fra at give grå Sandhausen en flot trøje. Måske er det billedets kvalitet, men mønsteret, der skal skabe en relation til byen og regionen, ser knap så vellykket ud, som tanken nok har været.

SV Sandhausen spilletrøje 2021/22

Foto: www.svs1916.de

Dynamo Dresden

Det er skønt at have Dynamo Dresden tilbage i 2. Bundesliga. Hjemmebanetrøjen har den klassiske gule farve, men det er værd at lægge mærke til mønsteret i trøjen, hvor vi blandt andet ser byens Frauenkirche. Generelt skal man være lidt påpasselig med mønstre printet ind i trøjen, men Dresden lykkes modsat mange andre med sit budskab, ligesom “Love Dynamo – Hate Racism”, igen er printet ind i nakken. Udebanetrøjen er faktisk den pæneste af de to.

Dynamo Dresden spilletrøje 2021/22

Foto: www.dynamo-dresden.de

Dynamo Dresden spilletrøje 2021/22

Foto: www.dynamo-dresden.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hansa Rostock

Enkle, simple og lige i skabet. Men….vi er tilbage ved mønstre i trøjen. Hvorfor overhovedet have skibet, når det allerede er i logoet, og ligner det ikke mest af alt et segl til breve?

Hansa Rostock spilletrøje 2021/22

Foto: www.fc-hansa.de

Ingolstadt
Belysningen på præsentationen af Ingolstadt nye spilletrøje ligner noget fra Red Light District, men det skal jo ikke tage noget fra selve trøjen, som Puma er sluppet rigtig godt fra. Den sorte, brede stribe ned af brystet gør hele forskellen, og de røde stribers bredde på hver sin side, der står forskudt, giver et overraskende godt resultat. Klart blandt de bedre af 2. Bundesligatrøjerne

Ingolstadt spilletrøje 2021:22

Foto: www.fcingolstadt-shop.de

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Holstein Kiel, fodboldrejse, rejseguide, optakt
Optakt til 31. runde i 2. Bundesliga – Kiel Ahoi
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
1. FC Kaiserslautern, Relegation, 2. Bundesliga 2022/23
Optakt til runde 27 i 2. Bundesliga: Sidste chance for Alexander Zorniger og Fürth?