bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > 1. FC Nürnberg > 2. Bundesligatrøjerne for sæsonen 2020/21

Efter at have gennemgået gået Bundesligatrøjerne i 1. Bundesliga, er turen nu kommet til Tysklands næstbedste række, hvor kreativiteten muligvis er større, men resultatet ikke nødvendigvis bedre. Døm selv, når vi her gennemgår 2. Bundesligatrøjerne for den kommende sæson.

 

Se alle trøjerne fra 1. Bundesliga holdene


Fortuna Düsseldorf

Det simple, men også ganske elegante valg med sin mørkerøde fare og de hvide ærmer samt krave. Det er fedt, at det er fansene, der har fået mulighed for at designe trøjen, og under hashtagget “EuerHeimtrikot” har mere end 12.500 Düsseldorf fans givet deres besyv med. De mørke firkanter er dog spøjse, og trøjen havde været bedre foruden. Udebanetrøjen er en spejlvending og ganske fin, mens tredjetrøjen ligner noget, der var moderne i  90’erne.

 

 

Fortuna Düsseldorf, spilletrøje 2020/21

foto: www.f95.de

 

Paderborn

Hjemmebanetrøjen springer vi hurtigt over, for den er lidt intetsigende, selvom det er værd at bemærke, at den blå farve i grove træk er udskiftet med sort. I stedet hopper vi til udebanetrøjen, der for alvor har fået kulør på, og som minder en del om Barcelonas udebanetrøje fra 2013/14 sæsonen, men som har fået sit design, fordi gul og rød faktisk er byen Paderborns farver. Sponsor Sunmaker går i øvrigt igen på Osnabrücks spilletrøjer.

Paderborn, spilletrøje 2020/21

foto: www.scp07-de

 

Heidenheim

Striberne er blevet vandrette, men ellers er samtlige klubfarver (rød, hvid, blå) repræsenteret i hjemmebanetrøjen. Vi er dog størst tilhængere af den hvide tredjetrøje, der uden sponsor havde været ekstrem smuk.

Heidenheim, spilletrøje 2020/21

 

foto: www.fc-heidenheim.de

 

Hamburger SV
Så lykkedes det! Som absolut sidste klub i de øverste tre rækker og 2,5 timer før første offcielle kamp mod Dynamo Dresden har HSV endelig præsenteret spilletrøje for 2020/21 sæsonen. Og den var værd at vente på. Den nye sponsor Orthomol er ikke så synlig som frygtet, og adidas og HSV gør det igen godt sammen. Trøjen er ikke revolutionerende, men er det ikke netop det, der gør den tidløs og klassisk? De stribede ærmer holder også, specielt den bølgede blå som en reference til havnebyen Hamborg er godt tænkt, selvom nogle måske vil mene, der går lidt for meget Lyon i den. Udebanetrøjen er nu også lanceret, og den er ganske fin, men måske det bølgede mønster alligevel tager overhånd.

HSV, Hamburger SV, spilletrøje 2020/21

Darmstadt

Liljerne har i vores optik den flotteste af 2. Bundesligatrøjerne med striberne på tværs og et dejligt stilrent design, der som altid nyder godt af, at klublogoet er blandt de simpleste men også flotteste i tysk fodbold. Bravo!

Darmstadt, spilletrøje 2020/21

Foto: www.sv98.de

 

Hannover 96

Ved første øjekast ser alt ud, som det plejer, men Hannover har ændret på den røde farve på trøjen, der er en specielform for rød, der i fremtiden skal være klubbens farve. For os er trøjen bare rød, men den er ganske fin, selvom det er udebanetrøjen og tredjetrøjen, vi er mest begejstrede for.

Hannover 96, spilletrøje 2020/21

foto: www.Hannover96.de

 

Aue

Så kom den klassiske lilla hjemmebanetrøje endelig, men måske vores forhåbninger alligevel var større efter at have set de to øvrige trøjer,  der ligner hollandske spilledragter. Kraven på den orange trøje og det trekantede mønster holder i øvrigt hele vejen.

Aue, spilletrøje 2020/21

Foto: www.fc-erzgebirge.de

 

VfL Bochum

Er ikke helt sikker på, hvorfor trøjen præsentere som et Mugshot, men ser vi bort fra det, er særligt hjemmebanetrøjen yderst vellykket, og næsten fransk landsholdstrøje værdig. Vi er ikke oppe og ramme de gyldne Dariusz Wosz dage med den hvide og regnbuefarvede trikot i for store størrelser, men det er godt arbejde fra Bochums side.

VfL Bochum, spilletrøje 2020/21

 

Foto: www.vfl-bochum.de

 

Greuther Fürth

Puma genbruger et design for et par år tilbage, hvor både Dortmunds og Gladbachs trøjer havde vandrette striber, der mest af alt lignede, at printeren var løbet tør for blæk. Det er lidt det samme, vi er ude i her. Udebanetrøjen derimod. Det ligner vel en kløver mark, og når nu kløveren er logoet for Fürth, så giver det point.

Greuther Fürth, spilletrøje 2020/21

 

Foto: www.sgf1903.de

Sandhausen
En hver trøje, som Dennis Diekmeier bærer, er en flot trøje. Sandhausen er lidt 2. Bundesligas grå mus, men trøjerne er der så absolut ikke noget at sætte en finger på, og skønt at se, at Puma faktisk godt kan lave flotte tøjer. Den hvide er flot og simpel, mens den grønne bringer minderne tilbage om Tysklands udebanetrøje i 90’erne og Jürgen Klinsmann-klistermærker i Hanuta kiksene. Det er altså virkelig godt arbejde.

Sandhausen, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.svs1916.de

 

Holstein Kiel

Et frisk bud fra Puma og Holstein Kiel med den pool-blå trøje, der adskiller sig fra mængden af blandt 2. Bundesligatrøjerne. Men igen er vi nok ude i en smagssag, om man kan lide det eller ej.

Holstein Kiel, spilletrøje 2020/21

Foto: www.holstein-fanshop.de

 

Jahn Regensburg

Det bliver ikke mere 2. Bundesliga klassisk end en spilletrøje med Netto (ikke at forveksle med den danske Netto) henover brystet. Regensburgs tre trøjer er alle ganske flotte, men det skriger simpelthen for meget tilbud på kartoffelsalat og Skippermix i vores øjne til, at de kan komme højt spå på listen over de flotteste af 2. Bundesligatrøjerne for 2020/21.

Jahn Regensburg, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.ssv-jahn.de

VfL Osnabrück

Så sker der noget. Sunmaker på brystet og Puma med et design, som man kan enten hade eller elske. Måske er det den lilla farve, måske det er mønstret, måske en blanding, men uden at hive den op på Fiorentina-niveau, så vurderer vi, at vi her har med en trøje at gøre, der om nogle år kan blive en vaskeægte klassiker.

Osnabrück, spilletrøje 2020/21

Foto: vfl.de

 

St. Pauli

Hjemmebanetrøjen ligner til forveksling trøjen fra sidste år, mens udebanetrøjen er mere cremet end den hvide, mønstrede fra sidste sæson. De er jo egentlig flotte nok, men det er jo for pokker St. Pauli det her. Vi havde nok håbet på noget mere spektakulært.

St. Pauli, spilletrøje 2020/21

Foto: www.fcstpauli.com

 

Karlsruher

Trekanterne, eller pyramiderne om man vil, er en del af Karlsruhers byvåben, og derfor slipper vi ikke for dem på denne blå trøje fra Macron. I bund og grund en rigtig flot trøje, men med plads til forbedringer. Lidt ligesom Karlsruher som hold.

Karlsruher SC, spilletrøje 2020/21

 

1. FC Nürnberg
Umbro kører en Flamengo-version, og selvom vi efterhånden har set designet før, så holder det stadig. Logoet holdes i hvidt på hjemmebanetrøjen, og derfor er den også væsentlig mere vellykket end udebanetrøjen.

FC Nürnberg, spilletrøje 2020/21

Foto: www.fcn.de

 

Würzbürger Kicker

Hjemmebanetrøjen ligner lidt en blanding af en frisørsøjle og en slikkepind, der er ved at miste smagen, og vi er vel lidt ovre i noget, der i design minder om Borussia Dortmunds trøje for 2020/21 dog med andre farver. Udebanetrøjen er til gengæld flot.

Würzburger Kickers, spilletrøje 2020/21

 

Foto: www.wuerzburger-kickers.de

 

Eintracht Braunschweig
Eintracht Braunschweig var første tyske klub til at få en sponsor på trøjen, og deres Jägermeister trøjer var en stor succes. selvfølgelig også lidt på grund af Paul Breitner. Faktisk var trøjen så stor en succes, at de stadig sælger retroudgaver af dem på hjemmesiden, og at de aldrig siden har været i nærheden af at producere noget ligeså imponerende.
Det kommer de heller ikke til den kommende sæson. Både den gule hjemmebane og den blå udebanetrøje er isoleret set flotte trøjer, mindet er bare ikke det samme, trods alt…

Eintracht Braunschweig, spilletrøje 2020/21

 

Eintracht Braunschweig, Jägermeister

Foto: www.eintracht.com

You may also like
HSV, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til runde 30 i 2. Bundesliga: Er St. Pauli gået i stå og Nordderby i Hamburg
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”