Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bundesligatrøjerne for sæsonen 2020/21 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesligatrøjerne for sæsonen 2020/21

De fleste Bundesligaklubber har offentliggjort deres spilletrøjer for den kommende sæson, og vi har derfor samlet en oversigt.

Køb din Bundesligatrøje hos Unisport

Bayern München
De tyske rekordmestre kører den helt simple stil. Qatar Airways logoet på ærmet slipper vi ikke for, men ellers er der ikke så meget at udsætte. Særligt udebanetrøjen står skarpt og er blandt de bedste af Bundesligatrøjerne i 2020/21 sæsonen.
Bayern München, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.fcbayern.com

Borussia Dortmund
Her er vi ude i et noget alternativt valg fra Puma og BVB. Hjemmebanetrøjen minder om Usain Bolts løbetrøje og ligner lidt noget fra en tegneserie, og den er nok i kategorien enten hader man den, eller også elsker man den. Tredjetrøjen er til gengæld svær at holde af. De mærkelige firkanter og gul blandet med hvid gør sjældent noget godt, og det gør det heller ikke her. Eneste positive er vel, at den sjældent kommer i spil.

Borussia Dortmund, spilletrøje 2020/21 Foto: www.bvb.de

 

RB Leipzig

“Unchained to release the beast” står der på hjemmesiden. Der er ikke den store ændring i designet i forhold til sidste sæson, og var det ikke fordi, det var Red Bull, så var der faktisk tale om en ganske flot trøje for østtyskerne, selvom de rød/orange linjer langs siderne godt kunne være undværet.

 

RB Leipzig, spilletrøje 2020/21

Foto: www.dierotenbullen.com

Borussia Mönchengladbach
Puma har et eller andet med specielle designs, og de er næsten angste for bare at køre det helt simple look.  Gladbachs trøje er ganske fin og simpel, men mønstret er altså mere specielt, end det er kønt, også selvom det er en hyldest til Borussia-8-Grad bygningen. Markeringen af 120-året er til gengæld lige i skabet.

Borussia Mönchengladbach, spilletrøje 2020/21

 

Foto: www.borussia.de

 

Bayer Leverkusen

Uden at have foretaget en større research, så er det nok de færreste klubber, der har tyske JAKO som trøjeleverandør. De gør det dog glimrende med et stilrent design på hjemmebanetrøjen, som de slipper væsentlig bedre fra end udebanetrøjen, der mest af alt ligner en sponsorgave fra McDonalds.

Bayer Leverkusen, spilletrøje 2020/21


Foto: www.bayer04.de

 

TSG Hoffenheim
Robert Skov og Jacob Bruun Larsen tørner i næste sæson ud i denne sag. De har smidt mønstret fra sidste sæsons trøje og kører nu et mere klassisk look, der minder lidt om Schalkes trøjevalg. Den ligger sig vel et sted midt i mellem blandt Bundesligatrøjerne for sæsonen 2020/21. Den er ganske fin uden at være spektakulær. Til gengæld kalder vi valget af tredjetrøje for modigt. Meget modigt.

 

 

TSG Hoffenheim, spilletrøje 2020/21

Foto: www.achtzehn99.de

 

Wolfsburg

Ikke så meget pjat. Wolfsburg har efterhånden patent på den lysegrønne trøje, der også er flottere end den mærkegrønne af slagsen, og selvom det blå VW logo ødelægger en smule, så er den blandt de bedre af Bundesligatrøjerne i 2020/21 sæsonen. Og så skal det selvfølgelig også med, at den er lavet af 100 procent genanvendeligt polyester. Point for bæredygtigheden.

Wolfsburg, spilletrøje 2020/21

Foto: www.vfl-wolfsburg.de

 

SC Freiburg

Hummel som fabrikant trækker altid op, men der er simplethen for mange farver til, at det for alvor bliver godt, og det skyldes selvfølgelig Schwarzwaldmilch (som ellers er en herlig sponsor) på midten af trøjen. SC Freiburg har ikke tradition for at være blandt de bedste af Bundesligatrøjerne, og det er de heller ikke i år.

SC Freiburg, spilletrøje 2020/21

foto: www.scfreiburg.com

 

Eintracht Frankfurt

Vi kunne godt have været foruden det, der primært ligner en tabel over Frankfurts slutplaceringer de seneste ti år printet ind i mønstret, men ellers er det en vældig fin trøje, som Eintracht her præsenterer.

Foto: www.eintracht.de

 

Hertha BSC
Sådan! Bundesligaens absolut flotteste spilletrøje i 2020/21 tilhører Hertha BSC. Det hjælper selvfølgelig på designet, at det kiksede TEDi logo er væk (Hertha i øjeblikket uden trøjesponsor), men derfra er der stadig et stykke vej til at lancere så laber en trøje som denne. Hvad angår udebanetrøjen så ligner det mest af alt en træningstrøje eller en såkaldt indløbstrøje.

 

Hertha BSC, spilletrøje 2020/21

Foto: www.herthabsc.de

 

Union Berlin

Macron er blevet skiftet ud med adidas, og det betyder et relativt tidsløst design og en i store træk flot, klassisk trøje, men hvor de gule striber på ærmerne dog skriger. Leverkusen havde ikke held med det, og selvom Union her slipper lidt bedre fra det, så er den gule kombination ikke køn, og det er en skam, når 98 procent af trøjen er flot.

Union Berlin, spilletrøje 2020/21

Foto: www.union-zeughaus.de

 

FC Schalke 04

Måske den klub der er mest konservativ i trøjevalg. Schalkes hjemmebanetrøjer ligner oftest hinanden fra sæson til sæson. Nogle kalder det kedeligt. Vi kalder det klassisk. Og med så meget uro uden for banen gør det måske ikke noget med lidt stabilitet andre steder. Den hvide udebanetrøje har en form for oversigt over Veltins-Arena over sig, og selvom tanken er god, så ser det lidt forvirrende ud. Til gengæld er tredjetrøjen virkelig flot.

FC Schalke 04, Spilletrøje 2020/21

Foto: www.schalke04.de

 

Mainz 05

Det ligner et kroatisk mønster på ærmerne, og der er nok modefolk, der vil sige, at det er et no-go, men vi kan dog godt lide det. Og så er det jo en reference til byens karneval gemt i trøjen.

FSV Mainz 05, Spilletrøje 202/21

 

Foto: www.Mainz05.de

FC Köln

Billedet her er muligvis ikke helt skarp, men det er Kölns nye hjemmebanedragt til gengæld, og den er så afgjort blandt de flotteste af Bundesligatrøjerne for sæsonen 202/21. Der er ikke så meget at rafle om. Köln holder sig til en stil, de kender, og den dobbelte, røde stribe på midten er elegant, uden at man ryger over i en Ajax-kopi. Bravo! Udebanetrøjen er lidt mere simpel, mens tredjetrøjen mest af alt ligner en Zapp-is

FC Köln, Spilletrøje 202/21

Foto: www.fc.de

 

FC Augsburg

Augsburg har længe været lidt af en bastard i forhold til flotte Bundesligatrøjer, primært fordi de har forsøgt at krydre klubbens tre farver, hvid, rød og grøn i èn og samme trøje. Denne gang har nogle omkring klubben så tænkt: Hvad nu, hvis vi giver hver trøje en enkelt farve i stedet? Og det virker. Den hvide hjemmebane trøje med kraven er decideret lækker, mens den røde udebanetrøje og den grønne tredjetrøje også er ganske fine uden at være prangende. Faktisk er den hvide så flot, at det er lige før, vi rangerer den højere end Herthas som den flotteste af Bundesligatrøjerne for den kommende sæson.
FC Augsburg, spilletrøje 2020/21Foto: www.fcaugsburg.de

 

Werder Bremen

Der er tale om en såkaldt Stadt-Trikot (en by trøje) til venstre, og det er blot tredjevalget for den kommende sæson, men det var i den trøje, at Werder sikrede sig overlevelse i Bundesligaen i en dramatisk kamp mod Heidenheim. Vi håber lidt, at vi får den at se et par gange i løbet af sæsonen, selvom både hjemmebane og udebanetrøjen bestemt også er fine. Hjemmebanetrøjen har et snært af storhed i midt 90’erne over sig med det lidt matte mønster.

Werder Bremen, Spilletrøje 2020/21

 

Foto: www.werder.de

Arminia Bielefeld

Oprykkerne kører de blå-hvide farver ind som stribe i det ellers sorte design, i det der faktisk er en ganske hæderlig spilletrøje dog uden at være prangende.Arminia Bielefeld, spilletrøje 2020/21

Foto: www.arminia-bielefeld.de

 

VfB Stuttgart

Klassisk, stilren hjemmebane trøje, der er inspireret fra designet i 1987/88 sæsonen og som blander sig i kampen om de smukkeste hjemmebanetrøjer i Bundesligaen for den kommende sæson. Vi er lidt mere splittet hvad angår udebanetrøjen. Det røde mønster skal forestille en byoversigt over Stuttgart, og selve designet er inspireret af 1997/98 sæsonen,

VfB Stuttgart, Spilletrøje 2020/21

 

 

Se også 2. Bundesligaklubbernes trikots for 2020/21 sæsonen

You may also like
DFB-Pokal, lodtrækning, DFB Pokal
Tåregas, stortalenter og 21 mål på 240 minutter: De vildeste 28 timer i DFB Pokal-historien
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt Bundes Manager runde 10: Har du penge, så kan du få – dem fra Bayern som du peger på
Sæsonoptakt, Bayer Leverkusen
Optakt: Bayer Leverkusen – Bayern München: Den tidlige duel om die Meisterchale