Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22

En ny Bundesligasæson står for døren, og det betyder også nye spilletrøjer for samtlige klubber. Se alle Bundesligatrøjerne for sæsonen 2021/22 her på Bulibold.

 

Bayern München
“Sammen i München, sammen i verden.” Et fint slogan, omend vi ikke er helt sikre på, hvordan det kommer til udtryk i denne ganske fine, men også lidt kedelige udebanetrøje, der dog skal have ros for at være produceret i 100 procent genanvendeligt polyester. Ellers så er det værd at notere sig, at Bayern München på klubbens hjemmebanetrøje, efter klubbens 30. Bundesligatitel har fem stjerner over logoet.

RB Leipzig:
Leipzig har været en tur ved slagteren, og det er der kommet dette makværk ud af. Men ok, RB Leipzig skiller sig ud på samtlige parametre i Bundesligaen, så hvorfor ikke også på Bundesligatrøjerne? Mottoet for trøjen er “You can do anything”, og det er meget fedt, at den primært er produceret af polyester af genanvendeligt plastik, men det er også det, der er at sige om denne trøje. Udebanetrøjen ligner en form for mislykket solnedgang.

RB Leipzig spilletrøje

Foto: www.dierotenbullen.com

RB Leipzig spilletrøje

Foto: www.dierotenbullen.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borussia Dortmund

Væsentligt mere vellykket end sidste års spøjse design, men stadig ikke prangende, og ligner det ikke mest af alt en indløbstrøje/træningstrøje? Positivt er det dog, at Dortmunds trøje for en gang skyld ikke minder om Gladbachs, som Puma ellers har for vane at gøre. Udebanetrøjen matcher lidt samme beskrivelse. Fin, flot og anderledes, men ligner også mest af alt noget, man træner i. Vi må gå ud fra, at der er tænkt store tanker med Dortmunds årlige specialtrøje…

Wolfsburg:
Meget i forlængelse af sidste sæsons trøjer. Ulven i nakken er meget fin, og det samme er bybilledet i den lyseblå, der skal benyttes i Champions League. Den lysegrønne har potentiale, men det ligner lidt et puslespil som mønster, og det er vel næsten den mørkegrønne udebanetrøje, der rent stilistisk set er den smukkeste af de tre, mens CL-trøjen mest af alt ligner en målmandstrøje.

Wolfsburg spilletrøje

Foto: www.vfl-wolfsburg.de

Eintracht Frankfurt

Helt klassisk, holdt i sort og med en lækker krave, der gør denne trøje til en af de mere stilrene af Bundesligatrøjerne 2021/22. Ligesom med RB Leipzigs, så er trøjen produceret af polyester af genanvendeligt plastik, og det løfter denne hjemmebanetrøje op blandt de allermest vellykkede i denne sæson. Nogenlunde samme beskrivelse kan tilføjes om den hvide tredjetrøje, mens Den sæde udebanetrøje ligner genbrug fra nogle af de andre klubber i de senere år.

Eintracht Frankfurt spilletrøjer 2021/22

Foto: www.eintracht.de

 

Bayer Leverkusen
Ja tak! Smid Ulf Kirsten ned i den her trøje, og så er vi tilbage i slutningen af 90’erne og begyndelsen af dette årtusinde. Tanken er faktisk også, at det skal være en hyldest til 2001/02 sæsonen, du ved den sæson, hvor Leverkusen tabte mesterskab, pokal og Champions League finale inden for kort tid. Af nostalgiske årsager nærmer vi os en absolut topplacering.

Bayer Leverkusen spilletrøje 2021/22

Foto:www.bayer04.de

Union Berlin
Max Kruse valgte sidste sommer Werder Bremen fra, men nu får han alligevel lov til at spille i en hvid/grøn trøje i den kommende sæson. Isoleret set er det egentlig en ganske fin tredjetrøje, men den har bare ikke den store association til Union Berlin. En skøn ting, som trækker op, udover det genanvendelige materiale, er dog, at for hver trøje der sælges, så donerer klubben 5 euro til at plante træer i skovene omkring Köpernick. Bravo. Hjemmebanetrøjen er holdt i en helt klassisk rød farve og gør det godt.
Hvad angår udebanetrøjen, er fodbold og militærlogo så ikke noget, der hører fortiden til?

Union Berlin spilletrøjer 2021/222

www.fc-union-berlin.de

Gladbach
Puma excellerer sjældent ud i kunsten at levere flotte Bundesligatrøjer, og det er da heller ikke videre opfindsomt, det de har fundet på til Gladbach i den kommende sæson. Lidt kedelig, hvor den orange farve på brystet ødelægger farvekombinationen. Til gengæld er det fedt, at logoet igen hart fået en grøn kant, som det havde i storhedstiden i 70’erne, dengang Allan Simonsen og co. høstede Bundesligamesterskaber på stribe. Militærærmerne ødelægger en ellers flot udebanetrøje.

Gladbach spilletrøje 2021/22

Foto: www.borussia.de

VfB Stuttgart

Meget klassisk hjemmebanetrøje for Stuttgart, hvor den sorte farve i halsen er fed og giver et modspil, mens det omvendt virker lidt lemfældigt på resten af trøjen. Som løb printeren tør for blæk under og over sponsoren på brystet. Udebanetrøjen havde været smuk, var den holdt i den røde farve, men nu ligner den næsten palietter, og det ser altså en smule spøjst ud.

VfB Stuttgart spilletrøje

Foto: www.vfb.de

Freiburg

De grå mus kaldes Freiburg ofte, og deres trøjevalg til den kommende sæson ændrer ikke for alvor på det kælenavn. Hjemmebanetrøjen minder i mønster om det, som Borussia Dortmund havde sidste år, mens den sorte udebanetrøje er meget klassisk. Den blå tredjetrøje ligner næsten 1860 Münchens, men den skal selvfølgelig også kun bruges ved særlige lejligheder. Det kan måske ikke rigtig ses på billedet her, men en fed detalje er, at logoet er et hologram, hvor der skiftevis veksles mellem stadion og klubbens logo.

Freiburg spilletrøje 2021/22

Foto: www.scfreiburg.com

TSG Hoffenheim

Vi fortsætter med trøjer produceret af genanvendeligt plastik. Hoffenheims hjemmebanetrøjer er lidt som Javier Zanettis frisure. Der sker ikke det store fra år til år, selvom den blå farve er blevet lidt mørkere denne gang. På udebanetrøjen og tredjetrøjen er der dog grund til at knipse. Særligt på den laksefarvede der står skarpt og med fin krave. Årets positive overraskelse.

TSG Hoffenheim spilletrøje 2021/22

Foto: www.tsg-hoffenheim.de

Mainz 05

En Karnevalsklub skal selvfølgelig have en lidt anderledes trøje. Der er lidt kroatisk landshold over den, og den deler helt sikkert vandene, men vi er umiddelbart jævnt begejstret, mens den sorte udebanetrøje er ganske hæderlig uden at være prangende.

Mainz 05 spilletrøjer 2021/22

Foto: www.mainz05.de

Augsburg
Hold da helt op. Hvor skal vi næsten begynde. Augsburg har efterhånden spillet Bundesliga i ti sæsoner i træk, men hverken spillet eller trøjerne har for alvor gjort det store uudslettelige indtryk. Før nu. Måske billedet ikke helt viser det, men man er simpelthen kommet på den idé at blande røde og grønne striber, i hvad der må være en hver farveblinds mareridt. Det er mere specielt, end det er kønt.

Augsburg spilletrøje 2021/22

Foto: www.fcaugsburg.de

Hertha BSC

Hold nu op. Sidste år havde Hertha BSC Bundesligaens smukkeste trøje, men i år har man næsten lyst til at kradse øjenene ud. En formildende omstændighed er selvfølgelig, at vi kommer til at se Kevin-Prince Boateng i trøjen, men det er også det. En blanding af matrix og et lavpris isfirma. Skal vi sige noget positivt, så er det, at ‘HaHoHe’ for første gang nogensinde kommer til at stå i nakken. Udebanetrøjen er noget mere vellykket.

Arminia Bielefeld

Bielefeld er hoppet med på genbrugsvognen i forhold til materiale i deres anden sæson i Bundesligaen. Det er ikke let at kombinere tre forskellige farver striber på brystet, men Bielefeld slipper fint af sted med det, og hjemmebanetrøjen er mere interessant end det noget mere kedelige andet og tredjevalg.

Arminia Bielefeld spilletrøje

Foto: www.arminia.de

1. FC Köln

Årets bedste trøjekollektion blandt Bundesligatrøjerne. Hjemmebanetrøjen er den hvide, der holder højt niveau, men som stadig halter lidt efter de to andre. Den røde udebanetrøje er simpel og smuk, mens den sorte tredjetrøje skiller sig ud, som en tredjetrøje bør gøre. Læg især mærke til, at logoet er holdt helt i sort, mens rød og hvid deler både krave og ærmer.

Update: FC Köln har lanceret sin årlige Karnevalstrikot, og det er som altid en festlig en af slagsen. Inspireret af konfetti og med det gamle byvåben er den faktisk ganske vellykket.

 

1. FC Köln spilletrøje 2021/22

Foto: www.fc.de

 

1. FC Köln spilletrøje 2021/22

Foto: www.fc.de

VfL Bochum
Konkurrencen er ikke hård, men Bochum tager som oprykkere en foreløbig førsteplads på listen over de mest vellykkede outfits blandt Bundesligatrøjerne. Hjemmebanentrøjen er holdt i en flot navyblå farve med tynde, hvide striber, hvor man dog godt kan ærgre sig lidt over, at striberne buer for neden og giver en lidt pæreformet figur. Ideen er faktisk, at striberne og den blå farve skal minde lidt om det lys, der kommer fra projektørerne til aftenkampe. Udebanetrøjen ligner lidt Tottenhams, men stilistisk set spiller den også fint.

VfL Bochum spilletrøjer 2021/22

Foto: www.vfl-bochum.de

Greuther Fürth
Det er altid interessant at se, hvad die Kleebläter finder på, for det er aldrig kedeligt. Og det er det bestemt heller ikke denne gang. Den nok mest vovede af Bundesligatrøjerne 2021/22, men vi kan lide det, selvom vi gerne medgiver, at det er en smagssag. Udebanetrøjen er et par orange striber fra at tendere Venezias klassiske trøje og tilhører bestemt de bedre af Bundesligatrøjerne denne gang.

Greuther Fürth spilletrøje 2021/22

Foto: www.sgf1903.de

You may also like
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Borussia Dortmund, Optakt: Bayern – Dortmund
Optakt: Bayern München – Borussia Dortmund
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Champions League finalen 2013, Borussia Dortmund, Bayern München, Højdepunkter, mål, Borussia Dortmund og Bayern München
Optakt: Dortmund – Bayern München: Får Dortmund endelig en sejr mod Bayern München?
Meisterschale, Bundesliga, Optakt
Optakt: Wolfsburg – Bayer Leverkusen: Business as usual for Leverkusen mod Winds Wolfsburg?