bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Hertha BSC henter Kevin-Prince Boateng hjem

Hertha BSC henter Kevin-Prince Boateng hjem

Hertha BSC, Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng forventes at blive offentliggjort som ny spiller hos Hertha BSC inden længe.

Est ist so weit. Det er endelig kommet så vidt. Meget mere står der ikke i det opslag, som Hertha BSC har lagt op på twitter, men når teksten er ledsaget af et billede af en mand i grå hættetrøje, med hoodien trukket op over hovedet, der er spor af graffiti og et gammel gademål i den ene side, ja så er det svært at tolke anderledes, end at den fortabte søn, Kevin-Prince Boateng, vender hjem til barndomsklubben Hertha.

Det var her, han i 2005 indledte sin profesionelle karriere, i øvrigt sammen med halvbror Jerome Boateng  i så imponerende stil, at han lignede en af Tysklands største spillere i de næste mange år med sin gode teknik og sin dynamik.

Men sådan gik det som bekendt ikke. Talentet var ligeså stort som egoet, og det har flere klubber haft svært ved at tøjle, hvorfor Kevin-Prince Boateng siden han forlod Hertha har været i 13 forskellige klubber. Heriblandt Dortmund, Schalke, og Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, mens han også har været i Tottenham, Milan, Fiorentina og FC Barcelona. Og så blev det som bekendt Ghana og ikke Tyskland, der kom til at nyde godt af Kevin-Prince Boateng i landsholdssammenhæng. Boateng var med for Ghana til VM i 2014, hvor de endda mødte Tyskland, men han blev smidt hjem under gruppespillet efter kontroverser med landstræneren.

I seneste sæson var han på kontrakt i Monza i Serie B, hvor det blev til fem mål og fire oplæg i 24 kampe.

Handlen er endnu ikke officielt blevet bekræftet på Herthas hjemmeside, men det forventes at ske senere i løbet af i dag. Ifølge tyske kicker, så arbejder Berlin-klubben også på at hente den nu tidligere Bayern München-spilller Jerome Boateng tilbage til klubben.

Foto: herthabsc.com

You may also like
Højdepunkter, optakt, Hertha BSC, Bochum
Højdepunkter: VfL Bochum – Hertha BSC 1-3
Højdepunkter, optakt, Bayern München, Hertha BSC, Robert Lewandowski
Højdepunkter og mål: Bayern München – Hertha BSC 5-0
Optakt, Bayern München
Optakt: Bayern München – Hertha BSC
Hertha BSC
Sæsonoptakt: Hertha BSC – Tilbage til Dardai, tilbage til sikkerhed?