bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Medie: Hamburger SV med interesse i FCK’s Mikkel Kaufmann

Medie: Hamburger SV med interesse i FCK’s Mikkel Kaufmann

HSV, Hamburger SV, Mikkel Kaufmann, 2. Bundesliga

HSV er i gang med at sammensætte den trup, der efter tre mislykkede forsøg endelig skal sikre oprykning til Bundesligaen, og FC Københavns Mikkel Kaufmann er ifølge tyske medier på blokken hos nordtyskerne.

20-årige Mikkel Kaufmann skiftede i januar sidste år fra AaB til FC København, men skal man tro tyske BILD, så kan den unge angriber allerede være på vej videre. I følge avisens oplysninger, så viser HSV nemlig interesse for Mikkel Kaufmann, der i denne sæson har spillet 17 kampe for FC København, for hvem han har scoret en enkelt gang og lagt op til yderligere et mål.

Der er dog ingen meldinger om konkrete forhandlinger, og spørgsmålet er også, om HSV overhovedet er villige eller i stand til at smide et anseeligt millionbeløb for et ungt relativt uprøvet talent, der har kontrakt med københavnerne frem til 2024. Ikke mindst set i lyset af, at de tirsdag ansatte den tidligere Randers træner Ricardo Moniz som ny talenttræner, fordi de i højere grad gerne selv vil til at udvikle sine egne talenter.

HSV skal dog ud og finde en ny angriber under alle omstændigheder, efter topscorer Simon Terodde er skiftet til rivalerne fra Schalke 04. Udover Mikkel Kaufmann, melder Bild også om interesse fra HSV i Robert Glatzel, der i denne sæson har været udlejet til Mainz, og som har nogle af de samme fysiske egenskaber som den danske angriber.

Det er langt fra første gang, at der har været forlydender om handler mellem FCK og Hamburger SV. Efter fyringen af Daniel Thioune tidligere på foråret blev der meldt om interesse i at hente Jess Thorup til som ny cheftræner, men der faldt valget i stedet på Tim Walter, der nu skal forsøge at få dinoen tilbage i Bundesligaen.

FCK og HSV’s fans har i øvrigt også et venskab på fanbasis, som du kan læse mere om her.

 

Læs også: Den tyske rygtebørs – hvilke medier er troværdige