bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Ricardo Moniz vender tilbage til Hamburger SV

Ricardo Moniz vender tilbage til Hamburger SV

En god kending af både dansk og tysk fodbold, Ricardo Moniz, vender tilbage til HSV, hvor han skal være med til at styrke det sportslige setup hos nordtyskerne.

Han var ikke i den danske Superliga og Randers FC i forfærdelig lang tid, men få trænere har efterladt så uudsletteligt et indtryk som hollandske Ricardo Moniz. Den karismatiske træner, der særligt blev kendt grundet sin ligefremme optræden i Superliga Backstage og så selvfølgelig den evindelige frase, right Perry, henvendt til Randers’ Perry Kitchen, havde inden turen til Randers blandt andet gjort sig i HSV, og det er den klub, han nu vender tilbage til efter 11 år.

Fra 2008-2010 var han såkaldt tekniktræner hos HSV, men denne gang er det i en rolle som talenttræner, at han nu skal forsøge at gøre sig gældende, da han får til ansvar at udvikle og uddanne HSV’s unge talenter.

“Ricardo er en vigtig grundsten i omstruktureringen af vores talentakademi. Han har via sin store erfaring fra professionel- og ungdomsfodbold præcis den viden om, hvad talenterne skal levere, for at kunne gøre sig gældende på øverste niveau,” lyder det rosende fra HSV’s talentchef, Horst Hrubesch.

“At vende tilbage til HSV efter 11 år er meget følelsesladet for mig. Jeg har oplevet meget her, og det føles, som var det i går, at jeg sidst var her. Arbejdet med talenter er vigtigt. Du skal træne hver dag, som var det din sidste dag. Giv altid 200 procent, da 100 procent ikke rækker. Det vil jeg fortælle videre til spillerne,” lyder det i vanlig Ricardo Moniz stil til HSVs hjemmeside.

Ricardo Moniz nåede i sin første periode hos die Rothosen desuden også at stå i spidsen for HSV i tre kampe som såkaldt Interims-trainer. Siden opholdet i Randers har han været træner i Slovakiet for AS Trencin og i Holland for Excelsior.

Foto: www.hsv.de

You may also like
Fans, spilletidspunkter, kampprogram, optakt, 2. Bundesliga
Optakt til 7. runde i 2. Bundesliga: Er HSV igen HSV?
Schalke 04, maskot, Comebacks
Optakt til 5. runde i 2. Bundesliga: Kommer Schalke og Hertha i gang?
Hertha BSC, Olympiastadion, Optakt, Berlin
Optakt til 4. spillerunde i 2. Bundesliga: Den synkende skude i Berlin
Max Morlock, Nürnberg, Stadion, fans, 2. Bundesliga
Optakt til 3. spillerunde i 2. Bundesliga: Kings of the North

2 Responses