bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 32

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Screen Shot 2016-05-03 at 15.08.25

Torwart

Lukas Hradecky (Eintracht Frankfurt)
Hoffenheims Baumann stod måske en bedre kamp, men at redde et straffe efter tyve minutter, når dit hold er nede 1-0 og ligger næstsidst i Bundesligaen er altafgørende. Frankfurt kom tilbage og vandt en vital sejr på 2-1 takket være Hradecky.

Abwehr

Lars Bender (Bayer Leverkusen)
Anføreren var placeret på en højreback, da Aranguiz og Kramer tog sig af pladserne på den centrale midt. Fra sin plads på backen bragte han Leverkusen på 2-0 og var dermed stærkt medvirkende til, at die Werkself også i den kommende sæson skal spille Champions League.

Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Det har ikke været nogen nem kamp at skulle spille for Hummels. Efter det kom frem, at han ønsker at skifte til Bayern, er han lagt for had blandt store dele af Dortmunds fans. I gennem hele kampen blev han piftet af, men Hummels viste sig iskold og spillede 90 fremragende minutter, hvor han ved flere lejligheder viste sine evner i det fremadrettede spil.

Joel Matip (FC Schalke 04)
Det synger på sidste vers for Matip i Schalke, da forsvarsgeneralen efter denne sæson drager til Liverpool. Havde en fin kamp, hvor især hans assist til 3-1 målet var af høj klasse.

Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Forlængede for nyligt sin aftale med BVB til 2021. Dortmund ledelsen kaldte ham i den forbindelse en af Europas bedste backs, og selvom det måske nok lige er at tage munden for fuld, så har Schmelzer spillet godt på det seneste. Havde flere gode løb op ad linjen mod et elendigt Wolfsburg-hold og kronede sin kamp med en flot assist til Aubameyang.

Mittelfeld

Leon Goretzka (FC Schalke 04)
Både offensivt og defensivt var Goretzka sit holds bedste. Brød Hannovers opspil igen og igen, og var selv en trussel fremad banen med flere chanceskabende afleveringer. Heriblandt oplægget til Choupo-Motings åbningsmål.

Shinji Kagawa (Borussia Dortmund)
Er for alvor ved at være tilbage på det niveau, han viste, før han forlod Dortmund i 2012. Japaneren åbnede selv ballet efter syv minutter, og kort tid efter lagde han op til Ramos. Hvis både Gündogan og Mkhitaryan smutter, så er det vigtigt for Dortmunds chancer i den kommende sæson, at Kagawa kan fastholde det niveau, han viser netop nu.

Zlatko Junuzovic (Werder Bremen)
Bundesligaens assistkonge fra sidste sæson er så småt ved at finde sig selv – og det skal Werder være glade for. To oplæg i en helt forrygende 6-2 sejr, der gør, at Werder spillede sig op over stregen.

Andre Hahn (Borussia Mönchengladbach)
Bayern München så frem til at fejre sit første mesterskab på hjemmebane siden år 2000, men Hahn spolerede festen med sit mål tyve minutter før tid. Hahn er forrygende spillende for tiden, og selvom det efterhånden er noget tid siden, han sidst var landsholdsaktuel, så burde Löw måske overveje at finde hans nummer frem igen.

Fin Bartels (Werder Bremen)
Hvilken kamp. For første gang i sin Werder Bremen karriere leverede han en Doppelpack, og han var generelt en nydelse at se. Bartels er en fattigmands Thomas Müller, men denne aften tilhørte ham og kun ham. Rundens spiller.

Sturm

Claudio Pizarro (Werder Bremen)
Der er ikke så meget at sige. Pizarro bliver blot bedre og bedre med alderen. Lagde op til Werders første mål og scorede selv det fjerde. Dermed er han den spiller i foråret, der har scoret flest mål. Imponerende!

Trainer

Viktor Skripnik (Werder Bremen)
Dit hold er groft sagt tvunget til en sejr mod en direkte nedrykningskandidat. Det har ikke rigtigt fungeret de sidste par uger, og så går holdet ud og leverer sådan en indsats, som de gjorde mandag. Vi er nok stadig lidt tvivlende, når det kommer til Skripnik, men vi lader ham være i en uges tid. Det har han fortjent.

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna