bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

En ny forrygende runde med flere store præstationer på særligt de offensive pladser. Ishak Belfodil lagde stærkt ud allerede fredag aften, da han splittede Leverkusens forsvar af ved flere lejligheder og scorede hattrick, havde det ikke været for Kramaric lange tå på stregen. Dermed forblev det eneste hattrick i denne runde dansk, da Yussuf Poulsen forsatte sin imponerende sæson ved at score Bundesligamål nummer 13, 14 og 15 i RB Leipzigs sikre 5-0 sejr mod Hertha BSC.

I Bremen nøjedes Max Kruse med to mål, men han stod til gengæld også for et fremragende oplæg, og derfor er der ikke plads til eksempelvis Paco Alcácer trods spanierens to sene mål mod Wolfsburg.

Længere tilbage på banen leverede Freiburgs Alexander Schwolow mindre mirakler på stregen i hjemmekampen mod Bayern München, mens Salif Sané var en vigtig brik i kampen mod sin tidligere klub Hannover 96, da Schalke 04 hentede en ekstrem vigtig sejr i kampen for at undgå nedrykning.

Endelig skal der også falde ros til Hoffenheims Benjamin Hübner, hvis afleveringer ved flere lejligheder var med til at åbne Leverkusens forsvar, der gang på gang blev straffet af Hoffenheims kontraspil.

Rundens spiller: Yussuf Poulsen
15 Bundesliga-mål. Det er ganske enkelt imponerende, hvad Yussuf Poulsen har udrettet i denne sæson, hvor han er kommet mere ind centralt at spille. Danskeren har været sit holds bedste set over en hel sæson, og lørdag var ingen undtagelse, da det blev til det første dansker hattrick i ligaen, siden Thomas Delaney præsterede det samme i Werder Bremen.
Hvor vil vi dog gerne se ham i en mere central rolle på landsholdet.

Se højdepunkter og mål fra seneste runde i Bundesligaen

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Optakt og spiltips runde 28: Der Klassiker – Bundesligaens største kamp i mange år
Danskeroverblik: Landsholdsdebut, kontraktforlængelse og vigtige mål