bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna

Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, der på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjener en plads på rundens hold i Bundesligaen.

Så er der for alvor mesterskabskamp i Bundesligaen. Dortmund tabte fredag med 2-1 ude mod Augsburg, der i i Gregor Kobel havde en sikker sidste skanse foruden Ji Dong Won, der efterhånden har gjort det til en kunst at score mod sin tidligere klub.

Lørdag udnyttede Bayern München så Dortmund blamage til fulde, da de i topkampen mod Gladbach satte die Fohlen til vægs med hele 5-1. Robert Lewandowski var tilbage som velkendt målscorer, mens Javi Martínez blot fortsatte den gode form, han har været inde i de sidste efterhånden mange uger.

Ellers var rundens største historie i Schalke, hvor hjemmeholdet levede op til årstallet for grundlæggelsen og tabte hele 0-4 hjemme mod Fortuna Düsseldorf. Flere at Friedhelm Funkels spillere kunne have fået en plads på rundens hold, men vi vælger her at fremhæve Benito Raman og særligt Dawid Kownacki, som drev gæk med et Schalke hold, hvor anfører Benjamin Stambouli efter kampen måtte overgive anførerbindet til klubbens ultras som et klart symbol på, at hverken han eller Schalkes øvrige spillere netop nu er berettiget til fansenes støtte.

Endelig så skal vi også nævne Stuttgart, der endelig fik det til at spille med en 5-1 sejr mod Hannover, der omvendt ligner en klar, klar nedrykker. Men selvom gæsterne var ringe, så belønner vi alligevel VfB med hele tre pladser på rundens hold. Heriblandt de to to-måls skytter Steven Zuber og Ozan Kabak.

Rundens spiller:
Der var flere om budet, men valget falder på Stuttgarts unge Ozan Kabak (Som der desværre ikke er et billede af i arkivet). Med to mål og en helt igennem fejlfri indsats i defensiven var han med til at sparke liv og håb tilbage i Stuttgart. Den blot 18-årige tyrker blev hentet til klubben i januarvinduet fra Galatasaray, og selvom vi nok næppe kan forvente mål hver eneste weekend, så er forsvarsspilleren bestemt værd at holde øje med i den kommende tid.

Foto: f95.de

You may also like
Corona virus, Ingen tilskuere, optakt
Optakt: Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg – Kan Streich føre Freiburg i Champions League
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga
Optakt: Freiburg – Union Berlin: Kampen om Europa
Optakt, VfB Stuttgart
Optakt: Stuttgart – Borussia Dortmund: Visner Rosen mod Stuttgart?
Optakt, BVB, Borussia Dortmund
Optakt: Borussia Dortmund – RB Leipzig: Endelig Ausverkauft