bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – Uge 28

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Alexander Schwolow (SC Freiburg)
Det er kun sket i fem kampe at Freiburg har lavet et clean sheet. Mainz 05 havde flere chancer på mål end Freiburg og alligevel blev det til en 1-0 sejr til hjemmeholdet. Oprykkerne er i gang med en imponerende sæson, hvor de med en sjetteplads ligger til at spille Europa League i næste sæson.

Abwehr:
Jannik Vestergaard (Borussia Mönchengladbach)
Indrømmet, det er ikke godt for et forsvar at lukke to mål ind! Men det skal hyldes, når de danske spillere er kampafgørende. Med et hovedstødsmål på hjørnespark fik Vestergaard udnyttet sine 2 meter og bragt Gladbach på sejrskurs med scoringen til 1-0.  

Kyriakos Papadopoulos (Hamburger SV)
I en kamp der kunne være vundet af begge hold, blev Papadopoulos forsvarsaktioner afgørende. Han fik i flere omgange reddet HSV med sine tacklinger i farlige situationer. Grækeren har været en medvirkende faktor til, at Hamburger SV har fået et stabilt forsvar, der har ført til bedre resultater.

John A. Brooks (Hertha BSC)
Vanen tro præsterede Hertha BSC på hjemmebane og vandt 2-0 mod Augsburg. En af årsagerne var mål, mens en anden var et clean sheet. Begge ting kan indrammes under Brooks, som scorede kampens første mål og styrede forsvaret i en kamp, hvor Augsburg kun kom frem til få chancer.  

Mittelfeld:
Aaron Hunt (Hamburger SV)
Han blev skiftet ud i slutningen af kampen til stående klapsalver og det forstår man godt! Hunt spillede en central rolle i sejren over Hoffenheim. Hunt scorede begge HSVs mål, hvoraf det ene var på direkte frispark. Med sine to mål er var man of the match i en kamp, der sikrer nordtyskerne en lille afstand til nedrykningspladserne.

Mario Vrancic (SV Darmstadt 98)
Der var sikkert bedre præstationer (undskyld Robben), men det sker sjældent at Darmstadt scorer på udebane. Faktisk havde de kun scoret fire mål på fremmed græs inden rundens kamp. Dette fik Vrancic ændret, da han scoret begge Darmstadts mål. På trods af scoringerne tabte holdet alligevel til Ingolstadt, men da det var sæsonens første udekamp hvor hårdtprøvet Darmstadt scorede hele to udebanemål, skal det fejres med en sjælden plads på rundens hold!

Franck Ribéry (Bayern München)
Ribéry var med et mål og en assist med til at grundlægge sejren i Der Klassiker mod Dortmund. Han spillede en god kamp på kanten og fik vist at han trods sin høje alder, fortsat er en spiller på højeste niveau.

Valentin Stocker (Hertha BSC)
Stocker har indtil nu haft en rolle som rotationsspiller, men i denne kamp fik han vist sin kvaliteter. Således fik Stocker med et mål og en assist sat en afgørende fod på begge af Berlinernes mål. Med rundens præstationer fik han spillet sig et skridt tættere på Pál Dárdais startformation.

Sturm:
Robert Lewandowski (Bayern München)
Lewandowski fik med sine to mål overhalet Aubameyang på topscorerlisten, som må være et personligt mål for polakken. Han bliver ved med at bombe mål i kassen og er bare en af verdens bedste angribere.

Anthony Modeste (FC Köln)
På trods af FC Kölns nederlag, fik Modeste både scoret og lavet en assist og havde dermed en afgørende fod på begge FC Kölns mål. Han er om nogen manden, der skal holde gang i Kölns håb om at opretholde troen på Europa League i næste sæson. Han er med 23 scoringer nummer tre på topscorerlisten og tre mål efter Robert Lewandowski.

Guido Burgstaller (FC Schalke 04)
Burgstaller kom til Schalke 04 i vinters og har indtil nu scoret seks mål. I denne runde var han en af Schalkes store helte, da han scorede to mål i den flotte 4-1 sejr over nedrykningstruet Wolfsburg.  

Trainer:
Carlo Ancelotti (Bayern München)
Ancelotti har fået kritik for, at der ikke spilles ligeså prangende fodbold som under Guardiola, men det som italieneren har gang i er effektivt. I denne runde gik det udover Dortmund, som skulle vise, at man ikke var ligeså langt efter Bayern, som tabellen viser. Det lykkedes ikke. Ancelottis hold fik rejst sig ovenpå sidste rundes sjældne nederlag og viste overlegenhed og klasse ved at vinde 4-1. Man fik lukket ned for Aubameyang og understreget, at der pt. er niveauer til forskel mellem Bayern München og de næstbedste hold i Bundesligaen.

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna