bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 23

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Af Mads Haugaard

Torwart:
Jonas Lössl, FSV Mainz 05:
Danskeren stod en rigtig fin kamp hjemme mod Wolfsburg, hvor han med flere gode redninger og et par gode udspark gjorde sit til, at Mainz hentede det ene point mod Wolfsburg.

Abwehr:
Fabian Holland, SV Darmstadt 98:
Den tyske venstreback spillede en mere end godkendt kamp mod Werder Bremen, hvor han var suveræn i stort set alle dueller. Han var sikker i sine afleveringer, og så lukkede han sin direkte modstander ned.

Lukasz Piszczek, Borussia Dortmund:
Den målfarlige polak kom ikke selv på tavlen i Dortmunds nedsabling af Leverkusen, men hans aflevering frem mod Dembélé var med til at skabe det første mål. Flere gange i kampen leverede han et par giftige indlæg, og i den defensive del var han også rigtig solid.

Jannik Vestergaard, Borussia Mönchengladbach:
For anden uge i træk er den knap to-meter høje dansker at finde på rundens hold. Igen var han suveræn i stort set samtlige dueller han gik ind i, og så var rigtig god med fødderne i Mönchengladbachs sejr over Schalke 04.

Javi Martínez, FC Bayern München:
En utrolig flot præstation fra førerholdets nummer 8, som var modbydelig stærk i kampen mod Köln. I luften var han nærmest umulig at overvinde, og han havde også rigtig godt styr på bolden, når den havnede ved hans fødder. Og så trækker det jo aldrig ned, når man samtidig selv scorer.

Mittelfeld:
Naby Keita, Red Bull Leipzig:
Keita spillede en rigtig solid kamp mod Augsburg, hvor han også bidrog med en flot assist til svenske Emil Forsberg ved Leipzigs 1-1 mål. Flere gange erobrede Naby Keita bolden på farlige områder, og så viste han endnu en gang, hvor stærk han er med bolden.

Konstantinos Stafylidis, FC Augsburg:
Grækeren spillede en rigtig god kamp mod Leipzig, hvor han selv bidrog med et utrolig flot langskudsmål. I duellerne viste Stafylidis sig også rigtig godt frem, hvor han vandt et par afgørende af slagsen.

Ousmane Dembélé, Borussia Dortmund:
Hjemme på Signal Iduna Park leverede Dembélé en fremragende kamp, hvor han selv lavede et enkelt mål. Ud over hans sjette sæsonmål, så var franskmanden konstant farlig, når han var retvendt mod Leverkusens mål. Sidst men ikke mindst, så bidrog han også med en assist til Aubameyangs 3-1 mål.

Sebastian Rudy, 1899 Hoffenheim:
En scoring og en assist fra den tyske defensive spiller er nok til at bringe Sebastian Rudy på rundens hold. Han var også sikker i sine afleveringer samt kontant i tacklingerne.

Sturm:
Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund:
Med to mål i kampen mod Leverkusen så er Auba nu Bundesligaens målkonge med 21 fuldtræffere. Det ene mål blev scoret efter hjørnespark, hvor han efter lidt tilfældigheder bragte BVB på 2-0. Hans andet mål kunne han næsten ikke undgå at score på, da han var helt fri foran mål. Aubameyang var farlig, hver gang han fik bolden, og så var han kontant foran mål, selvom det også blev til en stor afbrænder undervejs.

Ádàm Szalai, 1889 Hoffenheim:
En suveræn indsats fra den ungarske angriber, hvor han med to mål sikrede Hoffenheim en 5-2 sejr mod Ingolstadt. Det var noget af et comeback Szlai satte gang i, da han udlignede til 2-2, og så scorede han igen til 4-2 ti minutter før tid.

Trainer:
Markus Gisdol, Hamburger SV:
Stor cadeau til Gisdol for at få sit HSV-mandskab til at rejse sig ovenpå 8-0 nederlaget sidst mod Bayern München. At vinde over Hertha Berlin er ikke nemt, men hjemme på Volksparkstadion formåede Markus Gisdol at guide sit mandskab frem til en sej

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna