Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Rundens hold i Bundesligaen – uge 12 - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Rundens hold i Bundesligaen – uge 12

Hver uge, umiddelbart efter sidste slutfløjt, sætter bulibold.dk rundens hold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Torwart:
Diego Benaglio (Wolfsburg)
Ingolstadt skulle have lukket kampen allerede i første halvleg, hvor de havde chancer til både 2, 3 og 4-0. Men Benaglio, der ellers ikke har været imponerende på det seneste, havde en af sine helt store dage. Reddede flere oplagte chancer inklusive et straffespark.

Abwehr:
Sead Kolasinac (Schalke 04)
Var egentlig at finde på kanten mod Darmstadt, men vi smider ham ned på en back for at få plads til ham på vores hold. Scorede det udlignende mål efter et langt dybdeløb på et angreb, som han selv begyndte. En af Schalkes bedste spillere netop nu.

Mats Hummels (Bayern München)
Det var småt med gode præstationer fra de centrale forsvarer i denne runde, så derfor får Hummels pladsen på grund af sit mål. Defensivt er der stadig plads til forbedringer.

Christoph Janker (FC Augsburg)
Modeste kom ikke frem til det store mod Augsburg, og det var blandt andet fordi, Janker havde godt styr på franskmanden. Holdte Bundesligaens topscorer i kort snor og var stærkt medvirkende til, at Augsburg hentede et enkelt point.

Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt)
Fløj op og ned ad højresiden og var blandt andet ophavsmanden til Husztis åbningsmål. Har udviklet sig til en profil under Kovac’ ledelse.

Mittelfeld:
Emil Forsberg (RB Leipzig)
Fortsætter bare med at imponere. Kom ikke selv på scoringstavlen i denne runde, men er Bundesligaens bedste spiller i øjeblikket. Alt hvad han rører ved bliver til en målchance.

Naby Keita (RB Leipzig)
Forsøgte sig fra distancen kort inde i kampen og klaskede et projektil op i målhjørnet. Er ankeret på Leipzigs succes-hold.

Raffael (Borussia Mönchengladbach)
Er for alvor ved at være tilbage efter sin skadespause, og hvor er det tydeligt at se, hvor meget bedre Gladbachs spil flyder med brasilianeren som omdrejningspunkt. Skulle måske selv have scoret en enkelt, men satte sine medspillere i scene talrige gange, og Hoffenheim var mere end blot almindeligt heldige med at slippe fra BORUSSIA-PARK med point.

Nicolai Müller (Hamburger SV)
En af få HSV-spillere, der leverer på et kontinuerligt niveau. Har selv scoret et par stykker i de seneste kampe, men lørdag var han i stedet i oplæggerens rolle. Særligt assisten til 2-1 var af høj kvalitet af Müller, der gled af på to Werder-spillere, inden han serverede den for en helt blank Gregoritsch.

Sturm:
Timo Werner (RB Leipzig)
Var ved at gå lidt i stå i Stuttgart, men oplever sin anden ungdom (hvis man da kan sige det om en spiller, der fortsat kun er 20 år) i RB Leipzig. Scorede to mål fredag aften og voldte konstant Freiburg-defensiven problemer.

Michael Gregoritsch (Hamburger SV)
Måske ikke de to sværeste mål han nogensinde har scoret, men det kræver også sit at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det var Gregoritsch lørdag i Nordderbyet, og for det får han en plads foran blandt andre Ibisevic, der diskvalificerede sig selv med en tåbelig udvisning samt Choupo-Moting, der brændte straffe for Schalke.

Trainer:
Ralf Hasenhüttl (RB Leipzig)
Syvende sejr i træk og alene i spidsen efter 12 runder. Leipzig satte Freiburg til vægs med 4-1, og Hasenhüttl ligner efterhånden en mand, der kan gå på vandet. Har et klart spilkoncept, og det virker til, at uanset hvem han smider ind på holdet, så præsterer de med det samme.

You may also like
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen
Rundens hold – uge 24: Big Bayern, tyrkisk supertalent og Funklende Fortuna