Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Marwin Schwäbe er på blokken i Stuttgart - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 2. Bundesliga > Marwin Schwäbe er på blokken i Stuttgart

Marwin Schwäbe er på blokken i Stuttgart

Efter nedrykningen til 2. Bundesliga er Ron-Robert Zieler skiftet til Hannover 96, og forlydender går på, at ”die Schwaben” vil finde deres afløser for den tidligere tyske landsholdsmålmand i dansk fodbold. Stuttgart skulle angiveligt være interesserede i Brøndbys Marwin Schwäbe.

Ifølge det tyske sportsmedie Kicker har VfB Stuttgart set sig lune på Brøndbys tyske målmand Marwin Schwäbe.

Stuttgart har noget overraskende solgt sidste sæson førstemålmand Ron-Robert Zieler til Hannover 96, og de er derfor på jagt efter en ny mand til målmandsposten. I den forbindelse har Hoffenheims Gregor Kobel og Dynamo Dresdens Markus Schubert tidligere været nævnt.

Gregor Kobel bliver dog nok kun mulig at anskaffe på en lejekontrakt, da Hoffenheim ikke er interesserede i at sælge den 21-årige målmand, mens Markus Schubert angiveligt har interesse fra både Schalke 04 og engelske Arsenal. hvilket er hård konkurrence for det for nyligt nedrykkede Stuttgart-mandskab. Schubert er lige nu med U21-landsholdet til EM, og selvom han ikke har udsigt til spilletid ved slutrunden i Italien og San Marino, så er han et stort målmandstalent.

Derfor peger pilen nu i retning mod Brøndbys Marwin Schwäbe, som Stuttgarts førsteprioritet ifølge Kicker.

Marwin Schwäbe er tidligere U21-landsholdmålmand for Tyskland, og han skiftede til Brøndby sidste sommer, fra Hoffenheim efter et lejeophold i Dynamo Dresden.

Hans sæson for de blå-gule har ikke været helt uproblematisk, og han har modtaget en del kritik for sine præstationer hos Vestegnsklubben. Han har dog hævet sit niveau gevaldigt i slutningen af sæsonen, hvor han vist sig frem som en af de bedste målmænd i Superligaen.

Marwin Schwäbe har kontrakt med Brøndby til sommeren 2021.

You may also like
Bundes manager, holdet.dk, Bulibold, forår 2024
Optakt til 6. runde i Bundes Manager – ”Bum sagt der Mercedes”
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
David Wagner – godt humør, men også god træner?
Mathias Olesen
Interview med Mathias Olesen — 1. FC Kölns dansk-luxembourgske midtbanetalent
Optakt, Borussia Dortmund, Gelbe Wand, Den gule mur
Optakt: Borussia Dortmund – Stuttgart