bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Lodtrækning til Nations League – Tyskland møder Spanien, Schweiz og Ukraine

Lodtrækning til Nations League – Tyskland møder Spanien, Schweiz og Ukraine

Nations League, Uefa

Tirsdag aften blev der trukket lidt til Nations League, og der venter det tyske landshold en halvsvær gruppe, når de skal op i mod, Schweiz, Spanien og Ukraine.

Den første udgave af Nations League blev ikke ligefrem nogen succes for tysk fodbold, da det tyske landshold endte sidst i en gruppe med Frankrig og Holland, hvor det blot blev til en enkelt sejr i fire kampe. Dermed stod die Nationalelf til en nedrykning til Gruppe B, men da UEFA valgte at ændre i formatet, så der fremover skal være fire hold i hver pulje, fik verdensmestrene fra 2014 alligevel lov til at blive i det øverste seedningslag.

Her skal de fra efteråret af så forsøge at forbedre sidste omgangs pauvre resultater, når de i Nation Leagues gruppe D skal op imod Ukraine, Spanien og Schweiz. Tyskerne var grundet deres sidsteplads i sidste års gruppespil seedet i fjerde seedningslag, og derfor kan de ikke være helt utilfredse med at have trukket Schweiz fra øverste seedningslag.

Fra tredje seedningslag kunne de have trukket Danmark, men fik altså Ukraine, mens Spanien blev trukket op af bowlen fra andet seedningslag.

De første kampe spilles fra den 3. – 5. september 2020, mens sidste gruppekamp finder sted fra den 15. – 17. november 2020.

Semifinaler og finaler spilles i begyndelsen af juni 2021,

Foto: www.uefa.com

You may also like
VM 2014, Tyskland, Brasilien, VM-semifinalen
Quiz: Holdopstillinger fra VM-semifinalen Brasilien – Tyskland 2014
Toni Schumacher
Toni Schumacher: Målmanden med vanvidstacklingen
Tyskland vil boykotte lande, der ikke respekterer kvinders rettigheder
Stefan Kuntz
Tysk U21-landstræner får Fair Play pris efter kamp mod Danmark