bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Nye spilletidspunkter i både 1. og 2. Bundesliga fra sæsonen 2021/22
Bundesliga, Meisterschale, højdepunkter, podcast, optakt, bundesligaen, 1. og 2. Bundesliga, tysk mester

Tirsdag meddelte DFL, at de ændrer  ved spilletidspunkterne og spilledagene fra sæsonen 2021/22 og frem. Det skyldes blandt andet, at der ikke længere skal spilles mandagskampe som hidtil.

Gennem flere år har der fra samtlige klubbers fans været stort oprør mod de berygtede mandagskampe, og derfor tog DFL tidligere på sæsonen konsekvensen og sløjfede mandagskampene i både 1. og 2. Bundesliga fra sæsonen 2021/22, når den nuværende aftale udløber.

I den bedste tyske række har vi i de seneste par år set fem kampe spillet mandag aften klokken 20.30, mens der i 2. Bundesliga i hver runde har været spillet kampe mandag aften. Ofte har det endda været rundens kamp, der har været placeret på dette tidspunkt, som mange fans er modstandere af, da det begrænser muligheden for at rejse med sit hold på udebaneture.

Men fra 2021/22 sæsonen er det slut med mandagskampe, og det betyder flere ændringer for spilletidspunkterne  samt spilledagene i de to bedste tyske rækker. Spilletidspunkter og dage, der vel at mærke er godkendt af samtlige klubber.

I Bundesligaen skal der i stedet for mandag spilles søndag aften klokken 19:30, ligesom de fem kampe der hidtil er blevet spillet søndag klokken 13:30 også rykkes til dette tidspunkt, hvilket betyder, at vi i alt skal vænne os til at se ti Bundesligakampe i løbet af en sæson søndag aften klokken 19:30.

Det betyder også, at klokken 18:00 kampen om søndagen fremover rykkes frem til klokken 17:30, så det ikke karambolerer med det nye spilletidspunkt.

I 2. Bundesliga flyttes samtlige mandagskampe til klokken 20:30 lørdag aften, mens de tidlige lørdagskampe rykkes fra klokken 13:00 til klokken 13:30.

Endelig så har DFL besluttet, at kampene i de næstsidste spillerunde i både 1. og 2. Bundesliga ikke længere skal spilles samtidigt, som det er tilfældet nu, men at dette kun skal ske i den allersidste spillerunde.

You may also like
Pyroteknik
DFL vil gøre pyroteknik lovligt i Bundesligaen
Optakt, Bayern München, højdepunkter
DFL fastsætter kamptidspunkter for runde 27 – 30 i 1. og 2. Bundesliga
Arminia Bielefeld, rejse, fodboldsrejse, fodboldweekend
Spilletidspunkter fastlagt frem til runde 18 i 1. og 2. Bundesliga 
Optakt, Borussia Dortmund, fodboldrejse, spilletidspunkter, sæsonkort, spillerunder
Spilletidspunkter for runde 9-13 i Bundesligaen fastlagt: Dortmund – Bayern lørdag aften klokken 18:30