bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Kampprogrammet for runde 7-13 i Bundesligaen fastlagt
Union Berlin

Det tyske ligaforbund har netop offentligjort de præcise spilletidspunkter for runde 7-13 i Bundesligaen samt runde 9-15 i 2. Bundesliga.

Så kan du godt begynde at planlægge din næste fodboldrejse til enten Bundesligaen eller 2. Bundesliga. DFL har nemlig offentliggjort kampprogramet og spilletidspunkter for kampe helt frem til begyndelsen af december.

Blandt højdepunkterne i de kommende kampe er blandt andet Berlin-derbyet mellem Union Berlin og Hertha BSC, der er udvalgt til rundens kamp lørdag den 2. november klokken 18:30.

Ugen efter på samme tidspunkt mødes Bayern München og Borussia Dortmund i en formodet direkte duel om mesterskabet på Allianz-Arena, hvor gæsterne har noget at revanchere efter 6-0 nederlaget i foråret.

Ellers er det selvfølgelig også værd at nævne, at Revierderbyet mellem Schalke og Dortmund finder sted den 26. oktober klokken 15.30

Download hele kampprogrammet for runde 7-13 i 1. Bundesliga

Også i 2. Bundesliga er der flere opgør, der er værd at holde ekstra øje med. Den 26 oktober klokken 13.30 tager Hamburger SV hjemme i mod Stuttgart i en kamp om oprykning til Bundesligaen, ligesom det er værd at sætte et kryds i kalenderen den 30. november, hvor St. Pauli tager i mod Hannover 96 på Millerntor

Download kampprogrammet for runde 9-15 i 2. Bundesliga

De næste kampe forventes programsat i kalenderuge 30

You may also like
Bundesliga, 2. Bundesliga
Spilletidspunkter for de første otte runder er fastsat
Dynamo Dresden, Rudolf-Harbig-Stadion
Guide: Fodboldrejse til Dynamo Dresden
St. Pauli, Stadionguide
Kampprogrammet for 2. Bundesliga 2020/21 offentliggjort
Union Berlin
Kampprogrammet for Bundesligaen 2020/21 offentliggjort