bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Podcast: Den store sæsonoptakt til Bundesligaen
Bundesligamanager, holdet.dk

Der er spillet tre runder af dette års Bundesliga, og derfor er det på tide, at vi sætter den første podcast for denne sæson i søen, når vi her kommer med en større analyse af kampen i toppen, bud på nedrykkere samt overraskelser og skuffelser.

Endelig! Bundesligaen har allerede rullet i et par uger, og nu er vi så også klar med denne sæsons første podcast, hvor vi ser nærmere på den kommende sæson. Er Bayern München eller Borussia Dortmund egentlig favorit til titlen? Kan RB Leipzig udfordre de to store i kampen om mesterskabet? Ryger Paderborn og Union Berlin ned med et brag, og hvad sker der med alle danskerne i ligaen?

Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som Arnela Muminovic og Nicolai Lisberg vender i denne podcast, hvor der også bliver tid tid til at se lidt på nogle af de nye trænere i ligaen samt nogle af de omrokeringer, som Bayern München har foretaget uden for banen, hvor både Uli Hoeneß og Karl-Heinz Rummenigge snart er fortid, og hvor Oliver Kahn inden længe tager over som ny chef.

Der ligger halvanden times Bundesliga-guf og venter på dig lige her.

* For en god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at podcasten er optaget fredag den 29. august.

You may also like
Bundesligatrøjerne, sæson 2020/21
Bundesligatrøjerne for sæsonen 2020/21
Bundesliga, 2. Bundesliga
Fordelingen af tv-penge for sæsonen 2021 – Bayern får flest, Bielefeld mindst
Dietmar Hopp
Ugen, der gik: Bellingham-transfer, tilskuere på stadion fra september og pris til Dietmar Hopp
danske spillere i Bundesligaen, Danskerstatus, Danskerne i Bundesligaen, Thomas Delaney, Yussuf Poulsen, Robert Skov, Jacob Bruun Larsen, Frederik Rønnow, danskere i Bundesligaen
Sådan går det de danske spillere i Bundesligaen – juni/juli 2020