bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens hold – uge 32

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-4-2):

Screen Shot 2014-04-29 at 12.26.04
TOR

Marc-André ter Stegen (Gladbach) – I sidste uge blev det bekræftet, at Barcelona godt må hente spillere til sommer, og det fejrede ter Stegen med en forrygende indsats ude mod Schalke. Den unge målmand er efter et par gode præstationer i gang med at sikre sig en VM-billet

ABWEHR
Christian Träsch (Wolfsburg) – Det trækker selvfølgelig ned, at holdet lukker to mål ind i slutfasen og smider en ellers sikker sejr over styr. Det ser vi dog lidt igennem fingre med her, for Träsch præstation rent offensivt var ganske enkelt fremragende. En assist og tre chanceskabende afleveringer.

John Anthony Brooks (Hertha Berlin) – Pladsen som midterforsvar kunne også været gået til kollegaen Langkamp, men Brooks mål trækker lige det ekstra op i en kamp, hvor Hertha fik lukket godt af for en i øvrigt tam Braunschweig offensiv.

Stefan Bell (Mainz 05) – Blot 22 år men spiller med en stor rutine. Det ser ikke voldsomt spektakulært ud, det Bell render rundt og laver, men han er en forudsigende og en klog forsvarsspiller.

Sebastian Boenisch (Leverkusen) – Venstrebacken spillede en ganske fornuftig kamp, hvor han også offensivt havde et par gode aktioner. Er dog primært med på rundens hold, fordi det var småt med gode præstationer på lige netop denne position.

MITTELFELD
Johannes Geis (Mainz 05) – På sin position som defensiv midt fik Geis lukket godt af for Nürnbergs omstillinger, samtidig med at der var plads til at bidrage i det offensive. En assist og en afslutning på træværket i en stor kamp fra hans side.

Halil Altintop (Augsburg) – Fra undertegnede er det vist på tide med en undskyldning. Der var en smule skepsis, da Altintop blev hentet ti som den store offensive forstærkning,men tyrkeren har i en lidt mere tilbagetrukket rolle leveret en stor sæson. To mål med HSV og en yderst fortjent plads på rundens hold.

André Hahn (Augsburg) – Den helt store overraskelse i sæsonen. Har været ude med en skade på det seneste, men mod HSV var han tilbage i storform. En enkelt scoring i en kamp, hvor HSV ikke havde meget at byde ind med.

Ivan Perisic (Wolfsburg) – Det begynder at ligne noget for kroaten, der har været i god form på det seneste. Wolfsburg havde syv forsøg på mål i kampen, hvor Perisic fra sin position som venstre midt stod for fem af dem. To scoringer og en stor kamp fra ham.

Marco Reus (Dortmund) – Dortmund scorede to gange, og selvfølgelig var Reus involveret i begge mål. Det bliver en gentagelse af os selv, når vi siger, at han er sit livs form. Ikke overraskende at Dortmund gerne vil tilbyde ham en ny kontrakt uden frikøbsklausul.

STURM
Claudio Pizarro (Bayern München) – Guardiola kritiserede efter kampen sit hold, men en han dog sagtens kan være tilfreds med gode, gamle Pizarro. Bundesligaens mest scorende udlænding føjede yderligere to mål til sin rekord og assisterede også en scoring i en kamp, hvor det først hen mod slutningen begyndte at glide for Bayern. Rundens spiller.

TRAINER
Markus Weinzierl (Augsburg) – Augsburg bliver ved med at levere gode resultater, og det er ikke mindst Weinzierls fortjeneste. Mod et nedrykningstruet HSV-mandskab burde man have forventet, at gæsterne ville være ekstra opsatte til kampen, men det var Augsburg, der virkede ovenpå fra start til slut.

Rundens kamp
Leverkusen – Dortmund 2-2
Fire mål i første halvleg og en herligt afvekslende kamp. Kunne ikke helt leve op til niveauet i anden halvleg, men overordnet set var det en særdeles underholdende kamp, vi var vidne til lørdag aften.

Honorable mentions:
Herrmann, Bender, Schweinsteiger, Müller, Toprak, Hitz, Fährmann, Langkamp, Baumjohann, Allagui, Götze, Ribery, Spahic, Sokratis, Verhaegh,

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen