bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Bundesliga: Rundens hold – uge 31

Hver uge umiddelbart efter sidste slutfløjt sætter bulibold.dk rundens Bundesligahold. Buli-holdet er vores bud på spillere, som på den ene eller anden måde har gjort sig positivt bemærket og dermed fortjent en lille anerkendelse.

Rundens hold – Uge 2 (4-4-2):
Screen Shot 2014-04-21 at 14.51.52

TOR
Raphael Wolf (Werder Bremen) – Har, med rette, været kritiseret for simpelthen ikke at have Bundesliga-niveau, og han er en af de direkte årsager til, at Werder har lukket så mange mål ind. Mod Hoffenheim gav han svar på tiltale, og redningen af Slaihovics straffe sikrer med al sandsynlighed Werder en ny sæson i Bundesligaen.

ABWEHR
Sebastian Boenisch (Leverkusen) – Var med til at lukke ned for Drmic og resten af Nürnberg-angrebet, men det er Boenisch præstation fremad banen med en scoring og en assist, der retfærdiggør pladsen på ugens hold.

Jeong-Ho Hong (Augsburg) – Sydtyskerne var heldige med ikke at indkassere mål i en kamp, hvor hjemmeholdet ikke havde meget at byde ind med rent offensivt. Derfor er det godt, at de i det bagerste geled har en type som Hong, der ikke gør det svære end det er. En afleverings succesrate på 76 % og ti clearinger er historien om en forsvarsspiller, der igen sikrede Augsburg point i en imponerende sæson.

Emir Spahic (Leverkusen) – Tre interceptions og fire clearinger fra bosnieren er godkendt, og det er to mål i den anden ende bestemt også. Har generelt holdt højt niveau hele sæsonen, og til trods for sine 33 år, virker han til også i næste sæson at få en nøglerolle uanset hvem, der står i spidsen for Leverkusen.

Gotoku Sakai (Stuttgart) – Vi vil gerne have plads til Sakai og Boenisch på rundens hold, så førstnævnte placeres derfor på højre back. Mod Schalke var det især hans offensive aktioner med en assist til følge, der var med til at sikre Stuttgart tre vigtige point i bundstriden

MITTELFELD
Oliver Kirch (Borussia Dortmund) – For en måneds tid siden glemt og næsten kasseret højre back. Nu Dortmunds bedste centrale midtbanespiller de sidste par kampe. Kirch oplever som 31-årig lige pludselig sin bedste periode som fodboldspiller. Selvom 1-0 målet i sidste ende blev tildelt Jojic, så var Kirch hjertet på Dortmund-holdet, hvor han med sit overblik og sin rolige boldomgang, var med til at iscenesætte angreb på angreb.

Philipp Bargfrede (Werder Bremen) – Stor, stor kamp af Werders defensive midt, der fortsat ikke ved, hvor han skal spille efter sommeren. Udlignede til 1-1 og erobrede mange bolde inde centralt, der var med til at sætte en stopper for Hoffenheims angreb.

Leon Andreasen (Hannover 96) – For anden uge i træk en dansker på holdet. Leon Andreasen spillede vel en af sine bedste kampe for Hannover nogensinde. Scorede først på et godt timet løb ind i boksen, og så var assisten til Ya Konans scoring ganske enkelt fremragende. Havde også et af sine velkendte langskud, der var tæt på at gå ind, og generelt ejede han banen især i første halvleg. Der er stadig ingen aftale på plads for næste sæson, men med præstationer som denne, kan Hannover dårligt undvære ham.

Marco Reus (Borussia Dortmund) – Igen selvskrevet til rundens hold. Mod Mainz blev hele to af målene scoret uden sidste eller næstsidste fod fra Reus, men det ændrer ikke ved, at han var kampens bedste.

Heung-Min Son (Leverkusen) – Sydkoreaneren har nærmest været symbolet på Leverkusens frie fald i foråret, men mod Nürnberg viste han sig igen fra sin bedste side. Mange af angrebene gik igennem Son, der kvitterede med tre chanceskabende afleveringer herunder en enkelt assist.

STURM
Admir Mehmedi (Freiburg) – Når Mehmedi formår ikke at overdrive sin tekniske formåen, er han en kæmpe profil for Freiburg og for Bundesligaen. To scoringer var med til at vende et truende nederlag til sejr, og Mehmedi har sin store aktie i, at Freiburg ser ud til også i næste sæson at skulle spille i den bedste række.

TRAINER
Christian Streich (Freiburg) – Det var noget af en opgave, den gode Streich stod overfor, da der var masseudvandring efter Freiburgs flotte femteplads sidste år. Deltagelsen i Europa League kostede kræfter og point i efteråret, men med en flot slutspurt ser det ud til, at Streich er ved at føre Freiburg væk af nedrykningskampen. En af Tysklands absolut største trænertalenter.

Rundens kamp:  Eintracht Frankfurt – Hannover 96 2-3
Vi var beriget med gode og målrige kampe i denne runde, men den bedste af dem alle, var den der fandt sted allerede torsdag aften. En hæsblæsende indledning med fire mål inden for den første halve time og med flere gode detaljer undervejs.

Honorable mentions:
Lewandowski, Okazaki, Pizarro, Darida, Jojic, Sokratis, Bergh, van den Bergh, Prödl, Dante, Götze, Olic, de Bruyne, Kiessling, Toprak, Harnik, Cacau, Hitz, Adler, Goretzka

 

You may also like
Tyske ord, udtryk, sprogblomster
Tyske sprogblomster – de bedste, tyske fodboldudtryk
Rundens hold i Bundesligaen – runde 29: Rekord-Sancho,
Rundens hold i Bundesligaen uge 28: Bayern-dominans og Mainz i målhumør
Rundens hold i Bundesligaen – uge 27: Hattrick-Held Yussuf Poulsen