Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bulibold.dk/public_html/wp-content/themes/urbanmag-v1-04/include/gdlr-admin-option.php on line 10
Den tyske trup til OL i Tokyo: Max Kruse er med - bulibold.dk
bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > Nationalelf > Den tyske trup til OL i Tokyo: Max Kruse er med

Den tyske trup til OL i Tokyo: Max Kruse er med

Træner Stefan Kuntz har nu sat navn på de 19 spillere, der skal repræsentere Tyskland ved OL i Tokyo. Nadiem Amiri, Max Kruse og Maximilian Arnold er udtaget som de tre spiller over 23 år.

Da der var OL i Rio de Janeiro i 2016, lykkedes det for det tyske landshold at spille sig hele vejen til finalen med profiler som Niklas Süle, Mathias Ginter og Serge Gnabry på holdet. Her blev det til et nederlag til Neymar og Brasilien efter straffe, og det er den præstation, de 19 udvalgte spillere denne gang skal forsøge at overgå.

Syv spillere fra det U21-landshold, der for nyligt vandt EM er med i truppen, der har flere Bundesligaprofiler i blandt, men som ikke ser lige stærkt ud som eksempelvis Spaniens OL-hold. Mest markante navn i truppen er uden tvivl Union Berlins Max Kruse, mens det også er værd at notere, at Wolfsburgs Maximilian Arnold, der blev forbigået til den tyske EM-trup, er med ombord på flyveren mod Japan.

Det tyske landshold drager mod Tokyo den 13. juli, og de er kommet i gruppe med Brasilien, Saudi Arabien og Elfenbenskysten.

Update:
HSV’s Josha Vagnoman har måtte trække sig med en skade, mens Niklas Dorsch heller ikke skal med til OL, efter han er skiftet fra Gent til Augsburg. I stedet er indkaldt Keven Schlotterbeck fra Freiburg samt Eintracht Frankfurts Ragnar Ache.
Ismail Jakobs rejser heller ikke med til Japan, da han er skiftet fra 1. FC Köln til Monaco. Der vil ikke blive indkaldt en ny spiller i stedet for, så truppen er nu kun på 18 mand.

Den tyske trup til OL i Tokyo

Målmand:
Florian Müller (Stuttgart), Luca Plogmann (Bremen) und Svend Brodersen (Yokohama FC)

Forsvar:
Benjamin Henrichs (Leipzig), Amos Pieper (Bielefeld), Felix Uduokhai (Augsburg), Jordan Torunarigha (Hertha), David Raum (Hoffenheim), Keven Schlotterbeck (Freiburg)

Midtbane
Maximilian Arnold (Wolfsburg), Arne Maier (Hertha), Anton Stach (Fürth), Marco Richter (Augsburg), Eduard Löwen (VfL Bochum), Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen)

Angreb:
Max Kruse (Union Berlin) Cedric Teuchert (Union Berlin), Ragnar Ache (Eintracht Frankfurt)

Det var i øvrigt noget af præsentationsvideo, som det tyske fodboldforbund oploadede på twitter, da truppen var officiel. Se den herunder.

Foto: www.dfb.de

You may also like
DFB, Landshold, Tyskland, ny tysk landstræner, EM-manager, højdepunkter
Optakt: Tyskland – Spanien: Den moralske (kvart)finale
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til 2. runde ved EM-manager
Tyskland, Bundesliga, EM, VM EM-optakt, Sommermärchen, Major Tom
Major Tom – hvordan et 42 år gammelt hit blev Nationalelfs hymne
Tyskland, EM 2024, Managerspil
Gode råd til EM Manager 2024 – Fire tyske profiler og en joker