bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Spilletidspunkter for runde 7-12 i Bundesligaen og runde 10-15 i 2. Bundesliga
St. Pauli, Stadionguide, spilletidspunkter, optakt, højdepunkter

DFL har netop fastsat spilletidspunkter for runde 7-12 i Bundesligaen, mens der er kommet spilletidspunkter for runde 10-15 i 2. Bundesliga. Se her, hvornår din klub skal i aktion.

Har du planer om en tur ned for at se tysk fodbold i efteråret, så er det nu, du skal begynde at sætte kryds i kalenderen, for det tyske ligaforbund DFL har netop programsat de kommende runder i de to bedste rækker. Var det noget med en tur til Østtyskland, så tager RB Leipzig den 6. november klokken 18:30 i mod Borussia Dortmund, mens der 14 dage senere, ligeledes klokken 18:30, er Berlinerderby, når Union Berlin møder Hertha BSC på Stadion An Der Alten Försterei.

I 2. Bundesliga er der også rigeligt med store kampe at se frem til i de kommende par måneder. I den sidste weekend i oktober kan du for eksempel kombinere en tur til Nordtyskland med Werder Bremen – St. Pauli lørdag klokken 13:30, inden du om aften klokken 20:30 ser Hamburger SV mod Holstein Kiel i den nordtyske derbyrunde. Lørdag den 20. november klokken 20:30 er der nedrykkerduel, når Werder Bremen hjemme tager i mod Schalke 04 i en kamp om vigtige point i toppen af tabellen.

Se kampprogrammet for 7-13 runde i Bundesligaen

Se kampprogrammet for 10-15 spillerunde i 2. Bundesliga

Hvis du planlægger din næste fodboldrejse, så tag et kig i vores guide for både 1. Bundesliga og 2. Bundesliga, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du får billetter til kampene med mere.

You may also like
Kampprogram, 2. Bundesliga 2022/23
Kampprogram for 2. Bundesliga 2022/23 offentliggjort
HSV, Hamburger SV, optakt
Højdepunkter: HSV – Hertha 0-2 (Relegation)
HSV, Hamburger SV
Tysklands førende drømmeknuserfabrik fra HSV lever videre – i bedste velgående
HSV, Hamburger SV, Mikkel Kaufmann, 2. Bundesliga
Optakt: Hamburger SV – Hertha BSC: Lykkes det endelig for HSV at rykke op i Bundesligaen?