bulibold.dk: Alt om tysk fodbold - Bundesliga, podcast, Tysklands landshold, fodboldrejser og billetter
Home > 1. Bundesliga > Spillerunde 20-25 for både 1. og 2. Bundesliga fastlagt
Hannover, optakt, højdepunkter

VM står for døren, men når de er færdige i Qatar, så skal der igen spilles Bundesligafodbold. DFL har nu fastlagt spilletidspunkter for både 1. og 2. Bundesliga fra 20. – 25. spillerunde.

Nach dem Spiel, ist vor dem Spiel. Og selvom der kan synes længe til, så er forberedelserne til en rekordlang forårssæson i de to bedste tyske rækker allerede i fuld gang. Flere af de tyske mandskaber drager på træningsture, og nu kan klubberne så også begynde at planlægge de logistiske sager, når Bundesligaen sparkes i gang igen.

Det stod allerede klart, at åbningskampen på foråret bliver braget mellem RB Leipzig og Bayern München, der spilles fredag den 20. januar klokken 20:30. Nu er der også fastlagt spilletidspunkter helt frem til midten af marts måned.

Runde 21 byder således på den rigtige tyske klassiker, når Gladbach møder Bayern München lørdag den 18. februar klokken 15:30. En kamp der kommer fire dage efter, at Bayern München har spillet mod PSG i den første af to ottendedelsfinaler. I runde 24 kan vi se frem til Revierderbyet mellem Schalke og Dortmund om lørdagen. Læg mærke til, at Revierderbyet denne gang spilles klokken 18:30, efter det ellers har været for vane at afholde denne slags kampe klokken 15:30.

Derby i Niedersachsen tidlig middag

Også i 2. Bundesliga er der fastlagt spilletidspunkter for spillerunde 20-25, og i runde 22 kan vi se frem til en formodet topkamp, når det aktuelle førerhold fra Darmstadt tager i mod HSV, i hvad der må formodes at blive en direkte duel om førstepladsen og oprykningen til den bedste tyske række.

Lørdag den 18. marts finder Tysklands måske mest hadske derby sted, når Eintracht Braunschweig hjemme tager imod Hannover 96

Læs også: Derby i Niedersachsen – Hadet fra Middelalderen

 

Se spilletidspunkter for runde 20-25 i Bundesligen 

Se spilletidspunkter for runde 20-25 i 2. Bundesliga 

You may also like
Schalke 04, maskot, Comebacks
Schalke: (Kon)Kurs mod 3. Liga?
Hannover, optakt, højdepunkter
Optakt til runde 29 i 2. Bundesliga: Derby i Niedersachsen!
HSV, Optakt, 2. Bundesliga 2021/22
Optakt til runde 28 i 2. Bundesliga: “En storkamp fra 80’erne”
1. FC Kaiserslautern, Relegation, 2. Bundesliga 2022/23
Optakt til runde 27 i 2. Bundesliga: Sidste chance for Alexander Zorniger og Fürth?